Vågnet fra vinterhi?

oprettet d. under FAQ, Airsoft

Vågnet fra vinterhi?

Nu er airsoft sæson 2019 så småt ved at være i gang, og de fleste har efterhånden fundet grejet frem fra dets vinterhi. Har du selv lige hevet dit grej frem fra gemmerne, og er du ikke helt sikker på hvad der skal til før det er helt klart til sæsonstarten?

AEG Rifler

Har din AEG været opbevaret i et lunt skab eller sted med ordentlig stuetemperatur, så kan man oftest faktisk bare nøjes med at rense løbet for eventuelt støv. For at være helt sikker på at alt er som det skal være anbefaler vi at man tjekker våbenet udgangshastighed med en chronograf, hvis man ikke har en kan man som regel altid kigge forbi sin nærmeste airsoft butik og få hjælp til det.

Gas/Co2 Pistoler

Når et gas eller co2 våben har ligget urørt i længere tid ser man ofte at de gummi-ringe der holder våbenet tæt kan være blevet tørre. De har bedst af at blive smurt op igen, dette gøres bedst ved at bruge silikoneolie. På våbenets magasin anbefaler vi at man smører alle ventiler i magasinet: ventilen man fylder gas i, slagventilen bag på magasinet, samt toppen hvor gassen kommer ud. En enkelt dråbe hvert sted plejer at være rigeligt.
Som den sidste del anbefaler vi at man tager slæden og tørrer alle glideflader af for skidt, og derefter smører dem op igen med en lille smule silikoneolie.

Bolt Action Sniper

Da bolt action rifler er ganske simple i mekanikken anbefaler vi at man ligesom på en AEG renser løbet grundigt og derefter tester våbenet på en chronograf, så man er sikker på at riflen skyder det samme som sidste gang man brugte den, spørg evt. din nærmeste airsoft butik om en hånd til det.

HPA Rifler

Har dit HPA våben været opbevaret i ordentlig temperatur burde det være klar til at skyde så snart det bliver fundet frem igen, men vi anbefaler selvfølgelig også at løbet renses grundigt inden, og som afslutning måle det på en chronograf så alt er som det skal være.

Det virker ikke!?!

Hvis dit udstyr ikke fungerer som forventet og du er i tvivl om hvad du skal gøre herfra er der altid den mulighed at kontakte os i Handelshuset Aulum og spørge efter en af vores dygtige teknikere, her vil vores tekniker forsøge at vejlede dig over telefonen. Hvis dette ikke er nok til at få våbenet til at virke anbefaler vi at det bliver indleveret til en omgang service her os.
Hvis du vil vide mere om hvordan det foregår, så kan du læse mere om det lige her: https://handelshusetaulum.dk/vaerksted/ 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar