G&G World Cup 2019 - Recap

Oprettet d. under HandelshusetAulum, Nyheder

G&G World Cup 2019 - Recap

G&G World Cup 2019

 

Vil du med en tur til Taipei til G&G World Cup 2019? Så læs med her! Jeg, Kenneth, har lavet en lille reportage om G&G World Cup 2019, hvor ét hold sejrede og hev hovedpræmien hjem på hele 10.000 USD! Vi fra Danmark havde 2 deltagere med – Jakob og Emil, som gjorde mig stolt! De klarede det i stiv arm og endte faktisk med en ret god placering i det samlede billede. Men mere om det senere.

Jeg vil her forsøge at give dig som læser et indblik i hvad der skete igennem de her 3 dage som World Cuppen varede!

G&G World Cup har været afholdt siden 2015 og herefter hvert andet år. World Cuppen har til formål at få de bedste airsoft skytter til Taipei, Taiwan for at kæmpe om at blive verdens bedste hold igennem 5 forskellige stages – Vinderne bliver kåret som verdensmestre og modtager en pengepræmie i 2019 på 10.000 USD!  Der deltog 34 hold fra 25 forskellige lande. Deriblandt havde 2019 udgaven for første gang faktisk en kvindeturnering med 3 deltagende hold fra Brasilien, Chile og Japan.
Grunden til et land kunne få 2 hold med har noget at gøre med om man i landet har en G&G CQB bane, hvilket giver 2 hold.

Hele arrangementet løb an ved at der om fredagen var check-in sammen med udlevering og test af de våben man skal bruge hele turneringen igennem. Derudover var der en omgang regelforklaring. Efter dette var det tid til en runde med Kvalifikation, hvor man fik muligheden for at køre Stage 1 til Stage 4 igennem og teste af. Her blev ens tider lagt sammen og blev også ”Ranking Round”. I ranking runden blev vores danskere 23 ud af 34 grundet en diskvalifikation, hvilket giver 0 point

Lørdag gik det for alvor i gang. Dagen startede ud med en åbningsceremoni hvor der blev holdt tale fra blandt andet G&G’s ejer Mr. Liao samt et par højtstående folk fra Taiwan. Her kom alle deltagere også ind sammen med flag og præsenteret.

Herefter gik den endelige runde i gang. Jakob og Emil startede som nummer 11 på en 23. plads. Gutterne kom igennem Stage 1, Stage 2, Stage 3 og Stage 4 uden at diskvalificere overhovedet, hvilket er rimelig godt klaret når man tænker på de regler der er i hver stage (Alt om de forskellige stages kan findes længere nede)! Mange havde på dette tidspunkt allerede diskvalificeret på en af de 4 runder!

Søndagen gik med det alle havde glædet sig til. Nemlig Stage 5 (som man ikke har prøvet før)! Alle hold var klar til at finde vinderne.. Vores danske drenge fik igen fornøjelsen af at komme ind som hold nummer 11 ud af 34! Og de satte endda bedste tid med 3 minutter og 3 sekunder til at nedskyde 60 targets! Lige så stille som vi kom tættere på forhåndsfarvoritterne blev tiderne også bedre og bedre og faktisk blev den tidligere verdensrekord slået da det hollandske team kom ind og lavede en tid der hedder 1:19:76!

Selvom det ene hollandske hold med Luke Stappaerts & Mark-Ivo Van Ooijen lavede verdensrekord vandt de ikke i den samlede stilling. Japanerne vandt samlet med hele 169 point og 2 Stage sejre! Hollænderne blev derimod nummer 2 hvor Tjekkiet blev nummer 3!
Jakob og Emil kom igennem alle Stages uden en diskvalificering og fik en samlet 13 plads ud af 34 hold.

Kvindernes runde blev vundet af holdet fra Chile

Vores 2 danske deltagere Jakob Berntsen & Emil Boring klarede det utroligt godt og mener begge at det har været en fantastisk oplevelse som sent vil blive glemt. Begge håber de at kunne genvinde titlen som Danmarksmeste næste gang og komme til Taipei igen!

Emil udtaler: ” G&G World Cup 2019 har for mig været en kæmpe oplevelse for livet og det har været over alt forventning. Lige fra dag et af blev vi taget godt imod alle de andre deltagere og selvom det var en konkurrence og der var meget på spil, så var stemningen stadig i tip top. Jeg har fået mange nye venner på den korte tid vi har været der og selvom det nu er meget dejligt at komme hjem, så vil man inderst inde bare gerne tilbage til Taipei igen for alt dernede var simpelthen bare en fest.

Vi klarede det rigtig godt i forhold til at vi ikke har øvet os så meget så vi kan sagtens klappe os selv på skulderen.

Ser frem til at være en af de heldige/gode som for muligheden for at komme ned til Taipei igen for at give den mere gas og tage vinderpokalen med hjem til DK”

Samlet Stilling:

Vinder af Stage 1: Japan (01:04:63)

Vinder af Stage 2: Finland (00:28:12)

Vinder af Stage 3: Japan (01:10:05)

Vinder af Stage 4: Frankrig (00:23:76)

Vinder af Stage 5: Holland (01:19:76)

 

Stage 1: M.E.T. 5x5 with Suicide Run

 

Stage 2: Sniper Mission

Stage 3: Search & Destroy

Stage 4: Room Clearing

Stage 5: CQB

Udstyr


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar