Skal jeg vælge hardball CO2-våben eller et hardball-gasvåben?

Oprettet d. under Airsoft

Det er smag og behag, hvilket slags hardball våben du skal vælge, når det kommer til CO2- og gasvåben. Den største forskel på disse to slags våben er, at hardball-våbnet, som er drevet på CO, ikke i lige så høj grad bliver påvirket af kulde og kold luft, som det gasdrevne hardball-våben gør. Derudover vil du også opleve, at der er et langt større tryk på en hardball-CO2-patron, hvilket giver dig et våben, som skyder hårdere end andre former for drivmidler.

En lækker backup med gas og/eller CO2

Mangler du et backupvåben eller to til din airsoft-riffel? Hos handelshuset Aulum har vi et bredt udvalg af virkelighedstro pistoler og andet godt, som du kan tage med i kamp.

Gasvåben

Et gasvåben kan hurtigt blive en nødvendighed, hvis dit elektriske hardball-våben, en AK47 eller JG MP5 AF eller et andet våben er løbet tør for patroner. Med et gasvåben når du hurtig at blive klar og kan komme ind i kampen igen. Med dette våben kan du nemlig fylde gas i, samtidig med at du kommer nye patroner i. Det sikrer dig, at du altid kan have et fyldt og frisk magasin med på hardball-banen. Ud over at kunne være hurtigt på banen igen så har gasvåben også en super god ydelse og en fed rekyl. Dog skal du være opmærksom på, at våbnet bliver mindre kraftfuldt, når det er ved at løbe tør for gas.

Der er forskellige prisklasser, alt efter hvad dit gasvåben skal bruges til. Der er budgetvenlige pistoler til at skyde på mål i haven med, og så er der pistoler med manipulerbare funktioner, når du skal ud på hardball-banen at fyre den af. Du kan få gasvåben i form af pistoler, riffler o.l.

CO2 våben

Et våben, som er drevet på CO2, kan ligesom gasvåbnet være en nødvendig backup-plan, når du er på hardball-banen, og der ikke er flere patroner i rifflen. Hos os finder du CO2-våben i alle prisklasser. De budgetvenlige pistoler skyder ofte meget hårdt og er derfor også perfekte til at skyde på mål med i haven. Ud over disse er der selvfølgelig også de modeller i den højere prisklasse, som på alle måder ligner og fungerer som rigtige våben. Det vil sige, at du vil opleve en rekyl, manipulerbare funktioner som eksempelvis blowback, og så er de lavet i metal frem for plast. Derudover har CO2-våbnet også en rimelig høj mundingshastighed.

Så hvilken hardball pistol skal du vælge?

En konklusion på spørgsmålet, om du skal vælge et gasvåben eller et CO2-våben, må være, at gasvåbnet er perfekt til træning i haven eller et andet sikkert og afskærmet terræn, hvor du skyder til måls på stillestående objekter som dåser eller flasker. Det CO2-drevne våben gør det godt på banen, da mundingshastigheden ikke reduceres, og våbnet ikke påvirkes af kulde og varme forhold. CO2-våbnet er også det af de to, som minder mest om et ægte våben i forhold til sit udseende; se bare på vores Smith & Wesson 629 Classic 6,5”.

Vi håber, vi har gjort dig lidt klogere på, om du skal vælge et CO2-våben eller et gasvåben. Hvis du stadig har spørgsmål, så skriv endelig til os på vores mail support@handelshusetaulum.dk, eller ring til os på telefon 97 47 31 78.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar