D. 4/8-2022 - Vi søger ny airsoftteknikker og butiksmedarbejder (Fuld tid eller deltid) 

Vil du have et fedt job hvor du kan kombinere teknik og salg? Så har vi nok jobbet til dig! Vi søger en ny medarbejder enten på fuld tid, eller hvis det passer bedre, på deltid/fleksjob. 

Jobbet består i at du får ansvaret for vores reparationer og opgraderinger af airsoft og luftgeværer, herunder også at rådgive om de bedste løsninger. 

Udover at stå for værkstedet vil jobbet også indbefatte at være sælger i butikken, hjælpe med indkøb i relevante kategorier, kundeservice, pakning af ordrer og meget andet! 

Handelshuset Aulum er en af Danmarks største forretninger både online og fysisk med salg af luftgeværer og airsoft med egen Airsoftbane. Vi driver også et par andre webshops med outdoor, dogtags og oppustelige kajakker. 

Teamet består af 4 gutter, hvor flere har airsoft som deres store hobby! Vi forsøger altid at have en uformel tone og have det sjovt når vi er på arbejde. 

Jobbet kan både være fuld-tid men kan bestemt også være et deltidsjob eller hvis du har fået tilkendt fleksjob. 

Kunne det være noget for dig? Så kontakt endelig Kenneth på kenneth@handelshusetaulum.dk med dit CV og ansøgning.

Hvis der er spørgsmål til jobbet, så giv os endeligt et kald på 97473178 og spørg efter Kenneth, så tager han gerne en snak med dig

Opstart er hurtigst muligt