Køb en Tracer og få en gratis pose Tracer kugler (Værdi 200,-) Vores kundeklub lukker ned Læs mere om det her

Kundeklub

Vi har taget en stor beslutning til begyndelsen af 2020. Vores kundeklub lukker ned. 

Omkostningerne til at drive kundeklubben har vist sig at være højere end forventet samt outputtet er mindre end forventet. Derfor vælger vi at lukke kundeklubben ned pr 1/1-2020, herfra optjener man ikke kundeklub bonus mere. 

Det betyder at du som kunde skal have brugt din kundeklub bonus inden d. 29/2-2020, ellers forsvinder din bonus. 

 

Vi ønsker altid at levere en så god service som muligt og sælge vores varer til en god pris, sådan du får så meget som muligt ud af at købe dine ting hos os. Dette betyder imidlertid også at omkostningerne skal være så små som muligt, derfra denne beslutning. 

 

“Bare” fordi kundeklubben lukker, betyder det ikke at du ikke i fremtiden kan modtage sms/e-mails fra os med tilbud, nyheder, tips & tricks og anden vigtig info - Det kommer bare via vores nyhedsmails i stedet. 

 

Vi har indenfor det seneste år også været i gang med en udvikling der gør det lettere, billigere og hurtigere for dig at handle hos os. Derfor har vi i løbet af 2019 indført følgende tiltag: 

  • Gratis fragt ved 450,-
  • Fået flere forskellige leveringsmetoder
  • Skandinavisk Prismatch (Vi vil være billigst i hele skandinavien)
  • Fået flere betalingsmetoder
  • Flere kampagner i løbet af året

 

Jeg vil personligt love at du i fremtiden stadig får den samme gode service, samme gode priser uanset som du kommer i vores butik, på vores webshop eller på Battleground Airsoft. 

Vi kommer også til fortsat at være med på noderne i forhold til nye spændende sager i airsoftbranchen. 

 

Hvis der er spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 97 47 31 78 eller skyd os en mail på support@handelshusetaulum.dk


Venlig Hilsen
Kenneth Storm Jessen
Ejer
Handelshuset Aulum