Reparationer af våben

Som kunde i en dansk forretning har man altid 24 månederes reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få en vare repareret, ombyttet eller pengene tilbage, afhængigt af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 


Hvis du står i en situation hvor du behøver at dit våben skal repareres uanset om det er en garantisag eller bare en generel reparation, så er vi klar til at hjælpe. 

Garantisager:

Hvis det drejer sig om en garantisag så skal du som kunde kontakte os og fortælle omkring din garantisag. Dette kan gøres både via e-mail (support@handelshusetaulum.dk) eller via telefon i åbningstiderne 97 47 31 78. Hvis våbenet skal sendes, skal du udfylde nedenstående reparationsseddel og afsende våbenet billigst muligt. Dette er ofte med GLS via deres pakkeshops. 
Når våbenet modtages kigger vores teknikker team på våbnet og du får en klarmelding når reparationen er udført. Derefter bliver våbnet sendt tilbage til dig som kunde til nærmeste GLS pakkeshop. Der bliver selvfølgelig refunderet (rimelig) fragt for afsendelsen til os. 

 

Andre reparationer:

Hvis du står med et gevær der er gået i stykker som er mere end 2 år gammelt eller ikke er en garantisag har vi også gode reparationsmuligheder for dette. Du sender os en mail (support@handelshusetaulum.dk) eller ringer til os på telefon 97 47 31 78 i åbningstiden. Herefter kan du indsende våbnet til os for egen regning og udfylde nedenstående reparationsseddel (som skal medsendes). Når våbnet modtages kigger vores teknikkerteam på det og reparerer. Når reparationen er færdig modtager du via telefon eller e-mail prisen for reparationen og dette betales + 40 DKK i fragtomkostninger. Derefter sendes våbenet tilbage til dig! 
Du kan selvfølgelig også indlevere dit våben i butikken og derved spare fragtomkostningerne. 

Der tages 400 DKK i arbejdsløn pr time. Der afregnes pr påbegyndt kvarter. 


Reparationssedlen kan findes ved at klikke her