Webley luftgeværer

Det engelske firma Webley & Scott blev grundlagt i 1790. Det er dermed et af de ældste firmaer, som beskæftiger sig med fremstillingen af jagtgeværer, luftgeværer og andre luftvåben. Derfor er det også et meget anerkendt brand, og vi er glade for at kunne tilbyde deres produkter til vores kunder. Deres produkter er af høj kvalitet, og de har udviklet deres sortiment lige siden firmaet blev grundlagt. Ønsker du at se nærmere på udvalget fra det engelske Scott & Webley? Så kan du se det her på vores hjemmeside. Vi fører et stort udvalg af deres flotte luftgeværer i høj kvalitet. Du kan desuden læse nærmere informationer om hvert enkelt luftgevær eller andre produkter her på vores hjemmeside, inden du køber.

Udviklingen af luftvåben

Da Webley og Scott startede tilbage i 1790 bestod deres produktion af jagtgeværer. Senere hen, i starten af 1900-tallet, begyndte Webley dog at udvikle en luftpistol. Den kaldte de Mark I, og den kom på markedet i 1924. Et par år senere kom efterfølgeren på markedet. Denne gang var det et luftgevær, hvor løbet blev knækket. Webley har hele tiden fulgt med tendenserne og har udviklet nye luftgeværer mm. i takt med tidens udvikling. I dag producerer de både PCP luftgeværer, luftgeværer med fjeder og med gasstempel. De er stadig af samme høje kvalitet og deres udvalg er utroligt holdbart, og deres priser er meget rimelige for det produkt, man får. Hvert enkelt af deres luftgeværer har desuden et unikt serienummer indgraveret.

Verdens kraftigste luftgevær

Webley og Scott blev grundlagt af William Davies, men i 1834 blev firmaet overtaget af hans svigersøn, Philip Webley, og hans bror James. Det var herfra, at navnet på firmaet fik sin oprindelse. Disse to brødre indledte fremstillingen af de såkaldte ’percussion sporting guns’. I 1860’erne gik de to sønner, Thomas og Henry, ind i familiens forretning. I årene herefter fremstillede Webley adskillige pistoler af flere forskellige slags. De blev især berømte for deres håndvåben.

Den første af deres revolvere udkom i 1853. Den blev af flere anset for at være en af de fineste revolvere på sin tid, da den skød utroligt hurtigt og var hurtig at lade. Dog kunne den ikke konkurrere i pris med nogle af de andre masseproducerede revolvere på markedet. I starten af 1900-tallet besluttede Webley at gå ind på markedet for luftvåben. Herefter, i 1924, udkom så den første luftpistol, Mark I, og dernæst udkom deres første luftgevær i 1926 med knækket løb. I dag anses dette luftgeværer af nogle samlere for et rigtigt samleobjekt. I 1992 udviklede Webley verdens kraftigste luftgevær, ’the Patriot’, og stadig i dag fortsætter de med at udvikle nye teknologier og produkter, både luftgeværer, håndvåben og meget andet.

Find dit nye Webley luftgevær

Se nærmere på udvalget af Webley luftgeværer og andet her på Handelshuset Aulums hjemmeside, og læs yderligere oplysninger og specifikationer om hele udvalget. Har du nogle spørgsmål til vores Webley luftgeværer eller noget andet i vores sortiment? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på e-mail eller telefon, hvor vi er klar til at hjælpe og rådgive dig på bedst mulig vis. Du er også velkommen i vores butik. Her kan du se nærmere på vores udvalg af luftgeværer og få hjælp og svar på dine spørgsmål inden dit næste køb

 

Køb Webley luftgevær

Vis alle luftgeværer