Udsolgt

G&G GPM92

Produktet er udsolgt.

1.399,00 DKK

Klarna
Model/Varenr.: GAS-GPM-92F-BBB-NCM
Vægt: 1,4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

G&G har måske aldrig rigtig været kendt for at lave gas blow back pistoler. Vi kender måske lidt til deres Xtreme 45 serie som er ganske fornuftige pistoler. Men holy moly G&G har været fremme i skoene med denne nye pistol. G&G GPM92. På sit ydre design ligner den måske bare en helt almindelig M92 med en lille railskinne i bunden til en lille lygte eller andet. Men det klassiske M92 er ellers meget kendt fra filmen og spillenes verden hvor især Taken 2 med Liam Nelson benytter pistolen igennem filmen. Også hittet 21 Jump Street benyttes den i hvor begge hovedpersoner skyder med den i løbet af filmen. På serieplan er der masser af eksempler også hvor Walking Dead, Strike Back og Banshee er nogle af de nyere. Og man kan næsten gå så langt at sige når vi kigger til spillenes verden at den er standard og derfor er med i rigtig mange. Her kan nævnes Battlefield serien, Call of Duty, Uncharted og ikke mindst Watch Dogs. 

 

Udover kendtheden af pistolen er det et meget klassisk design som mange andre Airsoft producenter har benyttet igennem mange år. G&G er bare gået skridtet videre og har nytænkt hele måden pistolen kører på indeni. De har simpelthen fået redesignet hele måden cylinderen kører på, hvilket også nedenstående beviser, ændrer spillet for hvordan en Gas Blow Back pistol skal skyde anno 2017!
 

 

 

Billedet ovenstående er taget fra G&Gs 2017 katalog og viser meget bedre end det kan beskrives hvordan deres nye pistol virker og hvad der rent faktisk gør den til et fremragende køb! Hele måden cylinderen kører på og derved får pistolen til at skyde er blevet ændret. Normaltvis kører cylinderen bare frem og tilbage. Dette har G&G ændret på og får derfor cylinderen til at rotere ved hvert skud. Dette gør at temperaturen ved hvert skud ikke bliver så koldt som man kender. Dette betyder altså helt kort og præcist at der skal skydes væsentligt flere skud inden pistolen fryser! Og især i et land som Danmark er dette virkelig unikt især om vinteren hvor mange har udfordringer med at deres gaspistoler hurtigt fryser i kulden. 
Videoen herunder er fra G&Gs eget R&D center hvor de har testet hele 27 magasiner og måler jævnligt hvor kold pistolen egentlig bliver og resultatet er virkelig overraskende hvis man tænker på traditionelle gas blow back pistoler. 

 

 

 

GPM92 har allerede vundet en pris til ShotShow fra Las Vegas som er USAs største messe for skydevåben. Den amerikanske youtuber Airsottology, lavede en Shot Show special hvor man skulle stemme om hvilken pistol var den bedste nyhed på messen. Her vandt G&Gs GPM92 over mange andre lækre airsoft pistoler! 


G&G GPM92 kommer i en lækker G&G plastkasse med uskråret skum til pistolen og endda til et ekstra magasin som tilkøbes. Federe bliver det bare ikke! 

Udgangshastighed 100 m/s med 0,20g kugler
Længde 226 mm
Skudmetode Semiautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 1016 gram
Løbslængde 116,5 mm
Magasin kapacitet 27 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g
Materialer Metal og plast
Blow Back Ja
Der medfølger Magasin, Manual
Våben Type Pistol