GM1903 A4, med kikkert, gas

Produktet er udsolgt.

4.499,00 DKK

Klarna

Er du totalt skud i geværer fra forskellige krige, især måske 1. verdenskrig - Så er denne GM1903 (En version af en Springfield 1903) A4 på gas lige noget for dig!

 

Model/Varenr.: GGS-3A4-GAS-WNB-NCM
Vægt: 4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

G&G har siden 1986 produceret airsoft geværer og pistoler og er den dag i dag en af de kendeste mærker indenfor airsoft i dag. De laver generelt nogle rigtig lækre geværer og har en god kvalitet bag sig til ganske fornuftige penge.

 

Er du totalt skud i geværer fra forskellige krige, især måske 1. verdenskrig - Så er denne GM1903 (En version af en Springfield 1903) A4 på gas lige noget for dig! Sniperen er lavet af en lækker trækolbe samt metal reciever. KIkkerten er af sin relativt lille størrelse ret god i forhold til zoom og gør det job den skal uden problemer!

Med til GM1903 får du hele 2 magasiner som ligger i kassen og der kan i hver være 9 Skud. Når man lader geværet får man hele følelsen med at skulle lade efter hvert skud og derved får man at se at det tager lidt tid mellem hvert skud.

 

BONUSINFO - Vind et G&G gevær:
G&G har en konkurrence kørende som gælder for alle der køber et af deres geværer. Man får nemlig et lille skrabelod med, som sidder på geværet. Hvis man skraber den og går ind på G&G's hjemmeside og registerer så er man faktisk med i en månedlig konkurrence om at vinde et gevær hos dem! Bedre bliver det vidst ikke?

Udgangshastighed 125 m/s med 0,20g kugler
Længde 1115 mm
Skudmetode Bolt action (Enkeltskud)
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 3720 gram
Løbslængde 577 mm
Magasin kapacitet 9 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,28g
Blow Back Nej
Der medfølger Magasin, Manual, Sigtemiddel
Våben Type Sniper