Nyhed Tilbud

Weihrauch HW 100 S FSB, 4,5 mm PCP

9.499,00 DKK 12.699,00 DKK

Model/Varenr.: 0401088
Vægt: 3,9 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 3 hverdages levering)

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

HW100 fra Weihrauch er virkelig et luftgevær i verdensklasse - Du får et luftgevær som bare skyder og skyder, men som også er ekstremt præcis. Den kommer med PCP, hvor du skal bruge en pumpe til tanken. Det betyder at du kan bruge et magasin og hurtigt kan genlade våbnet da tanken er fyldt med luft. Den kommer med et 14 skuds magasin
Noget af det ekstremt fede med et PCP gevær er at den næsten ikke har noget rekyl når man skal skyde med den, hvilket også giver en bedre præcision. 

Luftgeværet kommer med et flot skæfte i olieret valnød med skæringer ved pistolgrebet og fronten på skæftet, dette giver et godt greb på geværet. Derudover har den indbygget en kindpude, som kan bruges af både venstre og højrehånds skytter. Bagerst er der en gummi bagkappe, som giver øget komfort og support ved skulderen. 

 

Denne model er en FSB, som står for Fully Shrouded Barrel, som i bund og grund gør at løbet er "isoleret" og derved gør at det har en lyddæmpende effekt. 

Tanken på luftgeværet kan fyldes op til 200 bar med enten en håndpumpe (som ligner en cykelpumpe) eller med en speciel kompressor. Begge findes i vores sortiment. 

 

 

Udgangshastighed 320 m/s
Længde 1070 mm
Skudmetode Lades ved hvert skud
Vægt 3900 gram
Løbslængde 600 mm
Magasin kapacitet 14 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Valnødtræ & Metal
Skæfte Træ
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual