Battleground Airsoft 1 års Medlemsskab

Battleground Airsoft 1 års Medlemsskab

1.000,00 DKK

Model/Varenr.: BGA-MEDLEM
Lagerstatus: Ikke på lager
stk

Vi har sammensat et godt solidt medlemskab til Battleground Airsoft som giver dig en masse fordele både på og udenfor banen.

 

Du køber et medlemskab til banen for 1 år af gangen. I dette medlemskab får du frit spil til alle “åbne spildage” samt gode rabatter til de store weekendspil osv der bliver holdt i løbet af et år.
Der bliver desuden gratis kaffe og gratis opladning af batterier på banen med medlemsskabet 

 

Derudover får du som medlem fast dobbelt bonus når du handler ved Handelshuset Aulum. Dette svarer til 8 % på alle dine køb. (Gælder også køb på banen)


Du vil også i løbet af året blive inviteret til specielle medlemsaftner hvor der vil være ekstra gode tilbud du kan benytte dig af.

 

Sidst men ikke mindst bliver du en del af et fællesskab og vil blive inviteret til en speciel lukket gruppe på Facebook kun for medlemmer, hvor du kan diskutere alt mellem himmel og jord. Og du vil blive indraget i senere ombygninger af banen.

 

Bemærk at medlemsskabet løber fra det tidspunkt du bestiller og 365 dage frem. Ved køb af dette medlemsskab frasiger du dig dermed også retten til at fortryde købet. 

 

Du får:

  • Gratis Spil på alle åbningsdage
  • Gratis kaffe på banen
  • Gratis opladning af batterier på banen
  • 8% kundeklub bonus i Handelshuset Aulum 
  • Ekstra gode tilbud engang imellem
  • Lukket Facebookgruppe til medlemmer