0,28g, Kugler BIO Xtreme Precision, 2800 Stk, Hvid

0,28g, Kugler BIO Xtreme Precision, 2800 Stk, Hvid

Stykpris v/ 1 stk 189,00 DKK

Stykpris v/ 6 stk 179,00 DKK Stykpris v/ 12 stk 169,00 DKK

Model/Varenr.: BIO-28W-BTL
Vægt: 0.805 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager
stk

Xtreme Precision er et brand af kugler fra Italienske Evolution International. Kuglerne her er biokugler certificeret af både TÜV-Rheinland og CSI Certificazione e Testing (IMQ Group). Selve testrapporten for Xtreme Precision kugler er: 0190\FPM\MATs\12_2. 

Xtreme Precision kuglerne er specielle på 2 måder. Først og fremmest er kuglerne her anerledes end mange andre biokugler på markedet. Kuglerne her går nemlig ikke i opløsning i atmosfæren men derimod først når de "rammer jorden", hvilket sikrer at du ikke oplever kugler der jammer, går i opløsning osv inden du får dem fyret af. Kuglerne her er lavet af bionedbrydeligt materiale hvor majs er den støre ingrediens sammen med andre produkter. Dette kaldes bioplastic og er ikke bare nedbrydeligt men bionedbrydeligt, hvilket betyder at det ikke "bare" bliver mikroskopiske stykker plast i jorden, men rent faktisk forsvinder da det bliver spist af bakterierne på jorden. 

Den anden specielle ting er kuglernes tolerance som er meget meget lav. Kuglernes tolerance er også blevet testet af et uafhængigt firma. Kuglernes tolerance er derfor 5,96 mm +/- 0,005 mm - Altså er kuglerne nærmest perfekt runde. Dette giver en bedre kuglebane og gør at alle kuglerne vil flyve på samme måde (Alt efter vind og vejr selvfølgelig) 

 

Der er 2800 kugler i flasken.

Hvis man ønsker at læse mere om selve kuglerne (på engelsk) - så klik her

Kuglevægt 0,28g
Kugle Farve Hvid

Kunder der har købt dette produkt har også købt