Tilbud

Merrell Thermo Freeze Mid, Sort

799,00 DKK 1.249,00 DKK

Skostørrelse:
43
Vælg Variant

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Mobilepay Checkout

Hurtig og nem betaling

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Som Merrell selv beskriver det i deres beskrivelse af netop denne lækre støvle/sko! "Flyv over sne og ice med et uovertruffen fodfæste takket været Vibram Arctic Grip" Dette må siges at være helt rigtigt. Støvlerne/skoene her er nemlig et par der er umanerligt gode til vintertid hvor der kan være glat osv - Sålen er indbygget med Arctic Grip som er at noget af mønsteret under skoene som er lavet af knust glasskår, sådan man bare står fast når der er glat. Du kan se mere i videoen under resten af beskrivelsen. 

Skoene kommer også med Merrells en M Select Dry som er en vandtæt membran der holder vand ude, hvilket gør at skoene også er vandtætte, hvilket er utroligt dejligt! Den kommer desuden med M Select Fresh som stopper lugtopbygning i skoen. 

Den kommer med en bund af PU læder med en mesh del øverest, som gør at skoen er lidt lettere end hvis det hele var lavet i læder. 

Den kommer også som en "mid", hvilket gør at den går over anklerne, hvilket hjælper gevaldigt på skader hvis man f.eks. skulle være så uheldig at vrikke om eller lignende. 
 

 

 

 

 

 

Køn Mænd