Køb en Tracer og få en gratis pose Tracer kugler (Værdi 200,-) Vores kundeklub lukker ned Læs mere om det her


NYT 26%
DEMO: Handske, Armored Claw Accuracy, Oliven, L

DEMO: Handske, Armored Claw Accuracy, Oliven, L

139,00 DKK 189,00 DKK

Spar

26%

Model/Varenr.: DEMO-AC-A-O-L
Vægt: 0.1 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

BEMÆRK: Dette er en demomodel hvor indpakningen ikke findes mere - Handskerne fremstår som nye

 

Armored Claw handsker er designet til de mest krævende brugere både i det civile, militære og ordenshåndhævelse. Armored Claw benytter forskellige meget stærke materialer så som Kevlar, Nomex, Dynetex og Schoeller Keptrotec. Og takket være det er kan flere af handskerne være brandhæmmende, forstærkede sådan der ikke kan skæres igennem alt efter hvad du har brug for! Mange af deres handsker har også indbygget materiale så de virker på touchskærme. 

 

Accuracy modellen er lavet med præcicion for øje. Man kan nemt arbejde med handsken på, selv om man benytter små værktøjer. Måden hvorpå handsken er konstrueret er lavet til at give maks komfort, elasticitet og beskyttelse. Yderlaget på handsken er lavet af spandex og neopren, materialer der giver en høj mulighed for elasticitet og holdbarhed. 
Inderhånden på handsken er lavet af syntetisk læder med et specielt netdesign som giver et bedre greb og et minimum af ting der gilder ud af hånden. 
Handsken er lavet af materialer der er rigtig gode til at lade fugt komme ud af handsken igen sådan man ikke har så stor sandsynlighed for at få svedige hænder inde i handsken. 
Denne handske er lavet sådan at tommeltotten og pegefingeren kan benyttes på touchskærme. 

 

Størrelsesguide: