Tasker & Rygsække

Tasker og rygsække til airsoft-udøveren

 

Hvis du er involveret i airsoft events med jævne mellemrum, kender du udmærket til behovet for en taske eller en rygsæk, hvor du kan opbevare alle sine pakkenelliker.

Et airsoft event foregår over flere timer, hvor det for det første er nødvendigt at fylde tanken op med både vådt og tørt for at bevare energiniveauet. For det andet kan det være nødvendigt at medbringe tøj til både regnvejr og solskin. For slet ikke at tale om alt ekstraudstyret du gerne vil kunne forsyne dig selv og dine holdkammerater med undervejs i spillet.

 

Tasker og rygsække i flere forskellige prisklasser

Du finder et stort udvalg af tasker og rygsække i vores webshop. Taskerne ligger i prislejet 139 til 1.599 kroner. Kvalitet og rummelighed stiger i takt med prisen.

Nuprol, Militec og Pentagon er blandt de mærker, vi fører. Alle rygsække er fremstillet med henblik på at give dig den bedst mulige praktik og komfort, når spillet er i gang.

Taskerne i Handelshuset Aulums sortiment passer som fod i hose på den brunlige militærstil med camouflage, som også kendetegner både beklædningsdelene og fodtøjet. På den måde spiller det hele perfekt sammen, så jeres kampscener kommer til at virke autentiske, og det ellers fiktive airsoft-univers bliver tilføjet en vis portion realisme. 


{{amount}}

Mange års erfaring med airsoft

 

Gå på opdagelse i vores webshop og find den rygsæk, der skal være din trofaste ledsager til alle fremtidige airsoft events. Du vil ikke fortryde din investering.

Handelshuset Aulum garanterer de billigste priser på markedet. Såfremt du finder et produkt til en lavere pris et andet sted på nettet, matcher vi prisen.

Handelshuset Aulum har flere års ekspertise inden for salg af militærudstyr til airsoft-begivenheder. Vi gør en stor dyd ud af at levere en god service til vores kunder. Tøv ikke med at hende dig i vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til din næste handel.