Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


40%
Edge Blade Runner, Sort/G-15, Vapor Shield

Edge Blade Runner, Sort/G-15, Vapor Shield

299,40 DKK 499,00 DKK

Spar

40%

Klarna

Model/Varenr.: E8806
Vægt: 0.2 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

Edge Blade Runner er lækre briller som er udviklet til fritid, slagmarken og f.eks arbejde. De har en masse fede funktioner som er uundværlige for milsim spillere eller til baner hvor briller og netunderdel er godkendt. Brillerne er testet ballistisk og kan holde til skud fra en rigtig shotgun på ca. 10 meters afstand. 
Udover dette har den indbygget det revolutionerende Vapor Shield, hvor producenten siger at de er noget nær umulige at få til at dugge. Man kan tage brillerne op fra fryseren og på direkte uden at det dugger. SÅ bliver det vidst ikke bedre! 
Modellen her er med G-15 linse i som er udviklet til det amerikanske militær som giver det bedst mulige lysindfald. 

 

Vapor Shield fra Edge er en banebrydende teknologi til anti-dug beskyttelse. Denne form for anti dug er i princippet fuldstændig uigennemtrængelig og virker under alle forhold. Linsen burde ikke dugge selvom du går fra et rum med -20 grader til normal stuetemperatur.
 

Alle brillerne fra Edge er blevet behandlet med Anti-rids belægning i 3 lag. Dette forlænger levetiden på linsen meget og mindsker risikoen ved ridser i linse en del.

 

Teknologien i den "smoke" linse der følger med er oprindeligt udviklet til det amerikanske militærs piloter og forskning har vist at den maksimerer lystransmissionen igennem farvespekraet til at være opfattet bedst til det menneskelige øje. G-15 som linsen hedder giver neutrale farver og giver en behagelig fornemmelse for øjnene. Linsen her udelukker også 99,9% af UVA, UVB and UVC strålingen fra solen.