G&G GC16 Predator Battleship Grå

Produktet er udsolgt.

2.999,00 DKK

Klarna

G&G CG16 Predator Battleship Grå er G&Gs svar på en AEG skyder anno 2016/17. Deres nyeste udgave af en AEG. Geværet er bygget over en standard version 2 gearbox med 8 mm kuglelejer og lang aksel til motoren. G&G har i geværet indbygget et lækker mosfet samt en elektrisk aftrækker der giver en bedre skydeoplevelse og et behageligt aftræk som øger præcisionen.

Model/Varenr.: EGC-PTR-BTG-BNB-NCM
Vægt: 3 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Kategori: Ammunition

Varer
Pris
Note
Antal

G&G har siden 1986 produceret airsoft geværer og pistoler og er den dag i dag en af de kendeste mærker indenfor airsoft i dag. De laver generelt nogle rigtig lækre geværer og har en god kvalitet bag sig til ganske fornuftige penge.

 

G&G CG16 Predator Battleship Grå er G&Gs svar på en AEG skyder anno 2016/17. Deres nyeste udgave af en AEG. Geværet er bygget over en standard version 2 gearbox med 8 mm bøsninger og lang aksel til motoren. G&G har i geværet indbygget et lækker mosfet samt en elektrisk aftrækker der giver en bedre skydeoplevelse og et behageligt aftræk som øger præcisionen.

 

Airsoft geværet er ikke bare endnu et gevær i rækken. G&G har været ude og kigge lidt på hvordan man kan gøre noget anerledes, hvilket de især har gjort på udseendet hvor farven sprænger i øjnene. Farven er en Hunter Green som er mat i det, hvilket betyder at man stadig sagtens kan gemme sig i felten.
Geværet er udstyret med en lækker kolbe med 6 indstillingsfunktioner, så du kan få den tilpasset lige netop dig! Udover det har de lavet en lækker krop i metal som har et lidt anerledes look end de fleste sammen med deres lækre motorhus/greb!

Sidst men ikke mindst er geværet med på moden med at benytte den nyere form for fronte med Keymod fremfor den gamle picatinny rail, hvilket giver lige det sidste til looket og udformingen af dette fede, lækre gevær!

 

BONUSINFO - Vind et gevær fra G&G:
G&G har en konkurrence kørende som gælder for alle der køber et af deres geværer. Man får nemlig et lille skrabelod med, som sidder på geværet. Hvis man skraber den og går ind på G&G's hjemmeside og registerer så er man faktisk med i en månedlig konkurrence om at vinde et gevær hos dem! Bedre bliver det vidst ikke?

 

Features

  • Magnesium Reciever (Krop)
  • Lækker Keymod Predator Rail
  • GOS V3 Crane Stock Kolbe
  • Farvet Battleship Grey
  • Ambidextrous

Medfølger

  • GC 16 Predator Battleship Grey
  • Hi-Cap Magasin (300 Skud)
  • Rensestok
  • Manual
  • Skrabelod til at vinde et nyt G&G Gevær 

Videoer

 

 

 

Dokumenter

Udgangshastighed 105 m/s med 0,20g kugler
Længde 810 mm
Skudmetode Semi & Fullauto
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2599 gram
Løbslængde 260 mm
Magasin kapacitet 300 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g
Gearboks Version 2
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Blow Back Nej
Stiktype Lille Tamiya
Batteriplacering Crane Stock/Udtræks Kolbe
Der medfølger Magasin, Manual
Våben Type Gevær