Køb en Tracer og få en gratis pose Tracer kugler (Værdi 200,-) Vores kundeklub lukker ned Læs mere om det her


Cybergun AK Kalashnikov Spetsnaz

Cybergun AK Kalashnikov Spetsnaz

1.399,00 DKK

Model/Varenr.: 120913
Vægt: 2.8 kg.
Lagerstatus: 3 stk på lager
stk

Cybergun´s Ak serie kommer med de originale AK Kalashnikov trademarks. Denne model er af typen spetsnaz som er forkortelse for Vojska spetsialnogo naznachenija som er de russiske specialstyrker. Det er en model de bruges og har været brugt i en længere periode. Riflen er kort som en SMG men kaliber som riffel i den virkelige verden.

Denne softgun udgave fra cybergun er en meget prisvenlig en. Riflen er fremstillet i metal og polymer plast. Yderløb og toppen af våbnet er i metal og resten i polymer. Front skæftet er lavet i polymer med en rail på under siden, som kan bruges til greb eller lygte. I kolben opbevares batteriet, man kommer ind til batteriet ved at skubbe bagdækselet ned af og der ved blottes der ind i kolben som kan rumme et større batteri. Hop-uppen justeres bag lade grebet, ved man trækker ladegrebet tilbage og derved blotter man til hop-uppen og nemt kan indstille den. Så skal man igang med skydning så mangler man blot en maske og kugler så man igang.

Denne model kommer med batteri, lader og 2 hi-cap magasiner samt en begynder rem. Dette våben er derfor perfekt til nyere spillere eller nybegyndere.  

Udgangshastighed 105 m/s med 0,20g kugler
Længde 720 mm
Skudmetode Semi & Fuldautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2350 gram
Løbslængde 225 mm
Magasin kapacitet 550 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,20g - 0,28g
Gearboks Version 3
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Materialer Metal & Polymer
Blow Back Nej
Stiktype Lille Tamiya
Batteriplacering Fast Kolbe
Skæfte Syntetisk
Der medfølger Batteri, Lader, Magasin, Manual
Våben Type SMG