G&G TR16 MBR 308SR

Produktet er udsolgt.

3.699,00 DKK

Klarna
Model/Varenr.: G2H-016-SRH-BNB-NCM
Vægt: 3,5 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Kategori: Ammunition

Varer
Pris
Note
Antal

G&G har i 2018 udgivet deres nyeste skud på stammen indenfor DMR klassen. De har nemlig lavet denne lækre TR16 MBR .308 SR, som virkelig er gennemført og flot! 

Du får med dette gevær masser af fede muligheder for at påsætte en masse tilbehør grundet den lange keymod front. Om det er et frontgreb, optik, lygte eller andet, så er der masser af muligheder. Derudover sidder der selvfølgelig 2 flip up sigter som kan bruges til at sigte med. Selve kroppen på TR16 MBR .308 SR er lavet i fuld metal i magnesium med G&Gs nye G2H gearboks som har en masse fede features hvor der er 8 mm bøsninger i, en opgraderet Torque moter, og er forstærket flere steder. Derudover sidder der en MOSFET samt en ETU som begge giver mulighed for at skyde f.eks. burst (3 og 5 skud) samt en bedre aftrækker respons og sidst men ikke mindst en advarsel når batteriniveauet bliver lavt. Sidst men ikke mindst så er der også kommet et Quick Spring Change system i sådandu hurtigt og let kan skifte fjederen for at ændre udgangshastigheden! Til allersidst skal det nævnes at der sidder et lækkert pistolgreb/motorhus på geværet som er ergonomisk og meget behageligt. 

Bagerest på skyderen finder vi en lækker G&G Crane Stock kolbe som kan justeres i forskellige længder så du får den tilpasset til netop dig! Det er desuden også her hvor batteriet sidder. 
Som man nok kan se på billedet benytter G&G TR16 MBR .308 SR ikke almindelige M4 magasiner men derimod G&G's egne G2H magasiner. 

 

Features

  • Fuld Metal Konstruktion
  • G2H Gearboks
  • Qucik Spring Change System
  • Mosfet
  • ETU

Video

 

 

Dokumenter

 

Udgangshastighed 115 m/s med 0,20g kugler
Længde 847,5 mm
Skudmetode Semi, 3-Burst, 5-Burst & Fuld Auto
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 3060 gram
Løbslængde 400 mm
Magasin kapacitet 40 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g - 0,28g
Gearboks Version 2
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Materialer Fuld Metal
Blow Back Nej
Stiktype Lille Tamiya
Batteriplacering Crane Stock/Udtræks Kolbe
Der medfølger Magasin, Manual, Sigtemiddel
Våben Type Gevær