Køb en Tracer og få en gratis pose Tracer kugler (Værdi 200,-) Vores kundeklub lukker ned Læs mere om det her


2%
Retay 135X 4,5 mm Luftgevær, Sort

Retay 135X 4,5 mm Luftgevær, Sort

1.814,00 DKK 1.849,00 DKK

Spar

1%

Model/Varenr.: F900222B
Vægt: 4.2 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager
stk

Lækkert luftgevær fra Tyrkiske Retay som igennem mange år har produceret rigtige jagtvåben og er kommet godt med på luftgevær fronten også. Dette 135X luftgevær er et luftgevær med et moderne og flot taktisk design. Den er af den kendte "knæk løbet" type hvor en fjeder spændes og derved skyder man. 

 

Geværet er lavet med et metal løb og en flot og lækker Polymer kolbe som benytter deres egen "Soft Touch" teknologi, som er en speciel coating der giver en blød følelse når man holder ved geværet. Den har bagest en justerbar kindpude hvor der er gummi på sådan det føles behageligt. Foran på geværet har den et justerbart fibersigte, Truglo, hvor man føler det lyser op når man sigter. 
Der er desuden selvfølgelig mulighed for at sætte en kikkert på via den 11 skinne der sidder på geværet. 

 

Features:

Luftgeværet her benytter den meget populære TruGlo teknologi som er et fiberoptisk sigte der gør det meget nemmere at sigte da det virker oplysende når man sigter.

Luftgeværet her har en mekanisk safe knap som man skal trykke på for at affyre luftgeværet. Det betyder den automatisk slår til hver gang man lader våbenet

Retay har lavet en justerbar aftrækker hvor du kan vælge helt selv hvor langt et aftræk du ønsker. Dette er meget brugt og gør man kan skyde mere præcist

Retay benytter en special coating som alle kolber har fået. Dette gør at den er meget behageligt at holde ved. Dette er meget nemt at gøre rent sådan det spiller hver gang. 

Udgangshastighed 280 m/s
Længde 1110 mm
Vægt 3960 gram
Magasin kapacitet 1 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Polymer og Metal
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær
Der medfølger Manual