Grundlovsdag d. 5/6-2020 holder vi åbent i butikken og på shoppen helt som normalt! 


JSB Match Premium Mellemvægt hagl, 200 stk, 4,5 mm(.177)

129,00 DKK

Model/Varenr.: 1015-200
Vægt: 0,175 kg.
Lagerstatus: 5 stk på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

JSB Match Diabolo blev startet af Josef Schulz i 1991 hvor han som aktiv skytte selv manglende et ordenligt hagl at skyde med. Derfor startede han firmaet for at lave et hagl der ikke går på kompromis med kvalitet eller materialer! I dag beskæftiger virksomheden mere end 40 medarbejdere fra deres base i Tjekkiet. JSB sponsorerer nogle af verdens bedste airgun skytter med hagl og må siges at være med helt i toppen af skalaen for at lave kvalitets hagl. 

 

Match serien af hagl er de oprindelige hagl som Josef startede med at producere tilbage i 1991! Denne slags hagl bliver taget i betragtet som top ammunitionen for ISSF (International Shooting Sport Federation) konkurrencer. Match haglene bliver hånd sorteret og går igennem en grunding kvalitetskontrol som alle andre JSB hagl også gør. 

Haglene her er designet til at skyde på kortere distancer op til en 10-15 meter. De er lavet med en normaltvis fladt hoved så skuddene kan være præcise når man rammer sit pap/papir mål. 

 

Liget netop denne hagl er JSB premium serien hvor alle hagl er individuelt sorteret hvor de bedste fra hvert batch bliver samlet. Alle haglene i pakken er pakket enkeltvis for at give den bedste beskyttelse under transport. Det er faktisk sådan at vægten på haglene sorteret har en tolerance på 0,001 gram! Disse hagl er de bedste af de bedste på korte distancer. 

 

Haglene i æsken vejer 0,520 gram (8,02 grains) og kaliberen er 4,5 mm. (Denne er mellemvægtsudgaven) 

 

Vægt 0,520 gram (8,02 grains)
Kaliber 4,5 mm (.177)