Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


Hatsan Model 125, 4,5 mm

Hatsan Model 125, 4,5 mm

2.099,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401163
Vægt: 3.8 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager
stk

Tyrkiske Hatsan har her lavet et lækkert luftgevær, nemlig deres Model 125, som har en vild udgangshastighed på hele 380 m/s! 

Luftgeværet her kommet med et ergonomisk syntetisk skæfte med en indbygget Monte Carlo kindpude. Skæftet har desuden netskæring for et bedre greb og føling. Desuden kommer den med Hatsan's eget Triopad system bagest hvor du kan indsætte ekstra bagkappestykker for at give et mindre rekyl. For enden er der en gummibagkappe som giver en god holdning på skulderen og sørger for geværet sidder fast. 

 

Den kommer desuden med Hatsan's eget Quattro 2 stage aftrækker som kan justeres, sådan du får den lige som du gerne vil have. Dette giver dig en god præcision da føling er bedre med aftrækkeren. Udover dette får du også deres eget system SAS (Shock Absorber System), som gør rekylet i geværet er væsentligt mindre end den ville have været uden netop dette system i. 

 

I forhold til at sigte kommer luftgeværet her med Truglo systemet som er fiberoptisk sigte, som gør at det føles som at det lyser op når man sigter. Bagsigtet kan desuden justeres, sådan du kan få det skudt ind. Hvis ikke du ønsker at bruge Truglo men ønsker at påsætte en kikkert er dette også muligt, der er nemlig lavet en skinne hvor 11 mm montageringe vil passe på.

Udgangshastighed 380 m/s
Længde 1240 mm
Vægt 3800 gram
Løbslængde 450 mm
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær
Der medfølger Manual