Hatsan AT44-10, 4,5 mm, PCP

5.299,00 DKK

Model/Varenr.: 401176
Vægt: 4 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (1-3 dages levering)

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Mobilepay Checkout

Hurtig og nem betaling

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer, hvor denne AT44-10 er deres første og også mest populære model overhovedet! Det smarte ved netop PCP luftgeværerne er at man fylder tanken op som sidder under løbet og derefter kan du skyde uden at skulle knække løb osv. Faktisk skal du kun lade på siden af geværet for at indsætte haglet i luftgeværet. Du kan faktisk skyde ca. 80 skud før du skal fylde tanken med luft igen! Deusden kommer geværet med et 10 skuds magasin, sådan dette også kan klares hurtigt og nemt. 


AT44 kommer med et ergonomisk syntetisk skæfte med thumbhole, for at give et anderledes greb som er behageligt. Den kommer derudover også med en justerbar kindpude, for øget komfort. Derudover får du sevlfølgelig også en gummi bagkappe som endda kan justeres i højden. Den kommer ved løbet med et Lothar Walther løb med riffelgang. Aftrækkeren og ladegrevet er forgyldt og giver lidt bling effekt


Som mange af de andre Hatsan geværer kommer denne også med deres Quattro 2-stage aftrækker, som kan justeres sådan du får den passet ind til dig og herved får det bedste aftræk og bedre præcision. Den kommer desuden med en picatinny railskinne under, hvis man ønsker at påsætte noget ekstra tilbehør. 

 

Den kommer desiden med Truglo fiberoptiske sigter, hvilket gør at det føles som sigterne lyser op når man sigter. Hvis ikke du ønsker at bruge dem er den også forberedt til at kunne påsætte en kikkert øverst hvor der både er til 11 mm montageringe men også til 22 mm skinner. 

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 80 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

 

Udgangshastighed 325 m/s
Længde 990 mm
Vægt 3300 gram
Løbslængde 490 mm
Magasin kapacitet 10 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual