Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


Hatsan Gladius, 4,5 mm, PCP

Hatsan Gladius, 4,5 mm, PCP

6.299,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401197
Vægt: 4.65 kg.
Lagerstatus: På lager
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank der sidder under løbet. Dette betyder at du kan skyde ca 70 skud inden tanken skal genopfyldes. Eneste ting der skal lades er at ladegrebet skal trækkes tilbage for at indsætte et nyt skud ind i selve luftgeværet fra det 10 skuds magasin som medfølger! 

 

Denne model Gladius er en af de smartere, da det er en bullpup design, hvilket betyder det er en full size gevær i et kort design. Geværet her har en masse smarte features som virkelig gør noget for brugen af geværet. 

Luftgeværet kommer med et lækkert ergonomisk syntetisk skæfte med thumbhole til fingrene. Den kommer desuden med en justerbar kindpude, sådan du kan få den tilpasset dig. Derudover har den en gummi bagkappe, som giver øget komfort men som også kan højdejusteres for ekstra god komfort. 
Nederst på skæftet findes også et område hvor du kan sætte de 3 ud af 4 magasiner som medfølger (dette gør du hurtigt og nemt kan skifte magasin)! 


Forrest på geværet har du mulighed for at påsætte forskelligt tilbehør via picatinny railskinnerne. Løbet er også specielt da den benytter Hatsans nye Quiet Energy system som faktisk nedsætter lyden fra luftgeværet op til 50%, hvilket gør den ikke siger ret meget når du skyder! Løbet er selvfølgelig med riffelgang

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 

 

Den kommer klar til at påsætte en kikkert på den! Kikkerten kan sættes på ved at benytte skinnen øverst på geværet hvor du både kan benytte 11 mm montageringe men også 22 mm montageringe til kikkerten. 


En sidste feature som er virkelig smart er at luftgeværet har en knap til at justere udgangshastigheden i 6 forskellige indstillinger! Maks udgangshastighed er 325 m/s


Sammen med selve luftgeværet får du også en Hatsan Rem samt en plastickuffert til at have den i! Udover 4 stk magasiner! 

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 70 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 325 m/s
Længde 875 mm
Vægt 4650 gram
Løbslængde 495 mm
Magasin kapacitet 10 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual