Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


Hatsan Hercules, 4,5 mm, PCP

Hatsan Hercules, 4,5 mm, PCP

9.999,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401198
Vægt: 5.9 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 5 hverdages levering)
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Hatsan har her det ultimative PCP luftgevær opkaldt efter ingen andre end den romersk-græske gud Herkules. Luftgeværet her har masser og masser af lækre features som giver den ultimative oplevelse. Først og fremmest skal det nævnes at dette luftgevær skyder hele 396 m/s, hvilket er ekstremt hårdt. Sammen med dette får du ikke bare én lufttank, men 2 lufttanke på geværet, hvilket gør at du kan skyde hele ca 140 skud inden de skal genopfyldes! Sammen med de to tanke får du 4 stk magasiner med til luftgeværet hvor 3 af dem kan monteres på skæftet og vente på du er klar til at bruge dem! Av for et luftgevær! 

 

Modellen her kommer med et ergonomisk syntetisk skæfte med indbygget kindpude for øget komfort. Udover dette kommer geværet også med en justerbar gummibagkappe sådan du kan få den tilpasset lige til dig, for øget præcision ved skud. Derudover har den det her taktisk udseende med pistolgreb, svivel til rem (og medfølgende rem) samt picatinny railskinne foran! 
Løbet på gevæet er med riffelgang og er bygget med Hatsan's nye teknologi Quiet Energy system som faktisk nedsætter lyden fra luftgeværet op til 50%, hvilket gør den ikke siger ret meget når du skyder!

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 

 

Den kommer klar til at påsætte en kikkert på den! Kikkerten kan sættes på ved at benytte skinnen øverst på geværet hvor du både kan benytte 11 mm montageringe men også 22 mm montageringe til kikkerten. 


En sidste feature som er virkelig smart er at luftgeværet har en knap til at justere udgangshastigheden i 6 forskellige indstillinger! Maks udgangshastighed er 325 m/s


Sammen med selve luftgeværet får du også en Hatsan Rem samt en plastickuffert til at have den i! Udover 4 stk magasiner! 

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 140 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 396 m/s
Længde 1230 mm
Vægt 5900 gram
Løbslængde 585 mm
Magasin kapacitet 17 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual