Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


Hatsan Novastar 4,5 mm, PCP

Hatsan Novastar 4,5 mm, PCP

6.999,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401266
Vægt: 3.8 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 5 hverdages levering)
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Her har vi en lækker og prisvenlig model fra Hatsan, nemlig deres nye Hatsan NovaStar som er et PCP luftgevær med en tank hvor der kan skydes ca. 320 skud før den skal tankes igen. Luftgeværet skyder hele 370 m/s! Den benytter 14 skuds magasin sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted! Der medfølger 2 stk magasiner til geværet, hvor dene ene kan sættes på skæftet sådan den hurtigt er klar til at blive skiftet.

 

Modellen her kommer med et flot træskæfte i tyrkisk valnød! Den er lavet ergonomisk og med thumbhole for bedre greb på selve geværet. Derudover får du et luftgevær med justerbar kindpude og etn gummibagkappe som kan justeres i højden sådan du kan få tilpasset geværet bedst muligt til dig! 

 

Luftgeværet her kommer med Hatsan's egen teknologi QuietEnergy, som har indbygget lydmoderator sådan du tager op til 50% af lyden på geværet! Du får desuden et løb der er med riffelgang, for øget præcision. 

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 

 

Sidst men ikke mindst kommer geværet med en picatinny railskinne sådan du kan påsætte en kikkert. Der kan både monteres 11 mm og 22 mm montageringe på. Derudover kommer en picatinny rail nederest til f.eks. støtteben. 

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 320 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 370 m/s
Længde 1240 mm
Vægt 3800 gram
Løbslængde 585 mm
Magasin kapacitet 14 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual