Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


Hatsan Galatian TS, 4,5 mm, PCP

Hatsan Galatian TS, 4,5 mm, PCP

5.999,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401196-1
Vægt: 5 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Her har vi en virkelig lækker model fra Hatsan! Nemlig deres Galatian TS serie, som er et PCP luftgevær med en tank hvor der akn skydes ca 80 skud før den skal tankes op igen! Luftgeværet her skyder hele 360 m/s!Den benytter 16 skuds magasin sådan du hurtigt kan få skudt flere skud afsted, når den lades på siden. 

 

Modellen her har mere et udseende af en shotgun end en riffel, modsat mange af de andre modeller. Den kommer med en udtrækkelig kolbe som kan justeres i længden sådan den passer dig bedst muligt! Derudover har den en kindpude. Bagkappen på luftgeværet er lavet i gummi sådan den støtter godt og tager noget af rekylet fra skuddene. 

Den har et taktisk udseende med lang railskinne øverst til kikkert, hvor både 11 mm og 22 mm montageringe kan påsættes! Udover dette er der også en railskinne nederst til at påsætte f.eks. støtteben osv. 

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 


VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 80 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 360 m/s
Længde 955 mm - 1055 mm
Vægt 4300 gram
Løbslængde 585 mm
Magasin kapacitet 16 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Aluminium og Polymer
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær