Hatsan model 150TH, 4,5 mm

3.399,00 DKK

Model/Varenr.: 401170
Vægt: 4,6 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (1-3 dages levering)

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Mobilepay Checkout

Hurtig og nem betaling

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Hatsan Model 150th Torpedo er et meget hårdskydende luftgevær fra Tyrkiske Hatsan. Geværet har en udgangshastighed på hele 380 m/s med almindelige 4,5 mm hagl. Man kan med nogle specielle hagl hæve udgangshastigheden med op imod 25 % ekstra - Det svarer til at luftgeværet kan komme op at skyde hele 475 m/s!

 

Geværet er opbygget af sort kunststof med indbygget hul til tommeltotten ligger for øget komfort. Geværet her indbygget Hatsans SAS (Shock Absorber System) der nedsætter reklylen samt deres TRIOPAD bagkappe som er lavet i hårdt gummi som igen nedsætter rekylen på geværet samt den har nogle små "plader" der kan sættes ind ved bagkappen for at få den tilpasset til netop dig!

 

Luftgeværet har et løb der ikke kan "knækkes" som man kender fra mange luftgeværer men har derimod en ekstra ladestang lige under løbet - Dette giver en ekstra præcision da man ikke skal have fat i selve løbet og denne kan være helt tæt.

 

Geværet har desuden Hatsans Quattro aftrækker system som er en to-trins aftrækker der giver et blødere og mere præcist aftræk. Luftgeværet har desuden TRUGLO sigte, der lyser op når man sigter via fiberoptikken. Du kan selvfølgelig stadig, hvis ønkset, sætte en kikkert på og luftgeværet er klargjort til dette.

 

I kassen med luftgeværet medfølger der et sæt støtteben for at øge præcisionen når man sigter da luftgeværet har en god vægt.

Udgangshastighed 380 m/s
Længde 1170 mm
Skudmetode Enkeltskud
Vægt 4600 gram
Løbslængde 430 mm
Magasin kapacitet 800 mm
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær