Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


Gamo Roadster Gen2 IGT, Combo

Gamo Roadster Gen2 IGT, Combo

2.499,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 122383
Vægt: 3.5 kg.
Lagerstatus: 4 stk på lager
stk

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Kategori: Ammunition

Varer
Pris
Note
Antal

Gamo Roadster IGT 10x Generation 2 er en af GAMO's 2019 nyheder. Den kommer med masser af god Gamo teknologi som deres Whisper Fusion lydmoderator, IGT systemet, deres 10 skuds magasin og ikke mindst et friskt design med ergonomisk skæfte. 


Gamo har med dette luftgeværet indsat deres 10x (magasinsystem) Generation 2, som faktisk er lettere, 25% mere kompakt og noget mere lavprofil end generation 1 - Det betyder at det faktisk er muligt at have 10x systemet uden at man skal have et kikkertsigte, hvilket er virkelig fedt! 

 

Geværet her er med et syntetisk sæfte hvor der er lavet et større "hul" omme ved kolben, hvor man kan have sin tommelfinger - Dette gør at geværet er behageligt at holde ved samt det gør at vægten på luftgeværet er lavere, grundet mindre materiale som vejer. Den kommer med SWA teknologien, som er deres Shock Wave Absorber som findes ved kolben som tager op til 74% af rekylet ved skud. 
Derudover har man også RRR som er Recoil Reduction Rail system, som beskytter din kikkert mod rekylet fra luftgeværet. Den reducerer faktisk stress i et kikkertsigte med op til 100%
Den har desuden en lækker aftrækker med Gamo's egen CAT (Custom Action Trigger) som er en 2 step aftrækker, som giver et bedre og mere præcist aftræk. Og så kan det justeres netop til dig som skytte. 

Foran på luftgeværet er der også deres Whisper Fusion teknologi som er et lydmoderator system der gør at luftgeværet ikke larmer når man skyder med den (i hvert fald mindre end normale geværer uden) 


Sidst men ikke mindst er dette luftgevær også med GAMO's IGT teknologi, som erstatter fjederen som vi kender fra luftgeværer med en ny generation af deres luftcylinder, hvilket giver en mere konsistent skud og power ved skuddet og giver færre vibrationer ved skuddet - Og så bliver den ikke slappere med tiden som en fjeder kan gøre. 

 

Med til dette lækre luftgevær får du også en lækker GAMO 3-9x40 kikkert, selvfølgelig med montageringe. 

 

 

Udgangshastighed 305 m/s
Længde 1310 mm
Vægt 3100 gram
Magasin kapacitet 10 Skud
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Gasstempel Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual