Gamo Furia PCP, 4,5 mm luftgevær

6.999,00 DKK

Vejl. udsalgspris 8.999,00 DKK

Model/Varenr.: 122387
Vægt: 5 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 3 hverdages levering)

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Gamo Furia PCP luftgeværet er det første bud på en rigtig lækker Bullpop PCP! Luftgeværet her benytter GAMOs kendte PCP system, men som også har et lækkert træskæfte i denne kompakte udgave. Træskæftet er med et stort "thumb hole" hvor der er plads til tommelfingeren og for at holde vægten nede. Den kommer desuden med en lille gummipude til skulderen. 

 

Der er på luftgeværet en PCP luftcylnider hvor man kan med en PCP pumpe, kompressor til PCP eller via en dykkerflaske kan fylde op til 232 bar i - Luftgeværet kan herefter skyde ca. 50 skud, hvilket svarer til 5 magasiner med 10 skud, inden den skal fyldes op igen. Gamo Furia når faktisk op på en udgangshastighed på hele 360 m/s med almindelige hagl og hvis man benytter GAMO's Performance Hagl, kommer vi faktisk op på hele 410 m/s. Luftgeværet leveres med et manompeter på cylinderen, sådan du ved hvor meget tryk der er tilbage. 


Netop dette luftgevær er faktisk produceret i England af den store producent BSA. BSA har en teknologi der ved Gamo hedder Whisper, som gør at selvom der er godt med smæk på, at lyden alligevel holdes nede- 

 

På luftgeværet her er der på toppen en railskinne, hvor du kan sætte 11 mm montager på til kikkertsigter for at få lidt mere ud af geværet - Se vores store udvalg af kikkert sigter til luftgeværer her 

 

Gamo Furia kommer med en Gamo teknologi som hedder CAT, som er en 2-delt aftrækker hvor du som skytte kan indstille netop som du gerne vil have det. Dette giver et utroligt godt og præcist skud. 

 

For at toppe det af, så kommer Furia også leveret i en flot sort våbenkuffert med skum, hvor der kan sættes hængelås, navnetag osv på! 

Udgangshastighed 360 m/s
Længde 710 mm
Vægt 3200 gram
Magasin kapacitet 10 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Træ & Metal
Skæfte Træ
Luftgevær Type PCP Luftgevær