Gamo HPA Mi IGT, 4,5 mm

2.299,00 DKK

Vejl. udsalgspris 3.199,00 DKK

Model/Varenr.: 112541
Vægt: 3,2 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Denne Gamo HPA Mi IGT er noget af et luftgevær og sætter nye standarder for taktiske luftgeværer. Den kommer med  Gamo's Whisper Maxxim løb, sidste generation af deres IGT system, et sæt foldbare støtteben og vil være klar til at skyde når du er! 

 

Luftgeværet her skyder hele 305 m/s fra standard! Den kommer som sagt med deres Whisper løb som nedsætter lyden fra luftgeværet. Den kommer også med et fint syntetisk skæfte med justerbar kindpude, samt en gummibagkappe med små gummindlæg, som tager noget af rekylet fra geværet når du skyder (Dette kaldes hos gamo SWA). Du får også deres nyeste IGT teknologi, som udskifter den traditionelle fjeder fra luftgeværerne til at benytte gascylindre i stedet. Dette gør at du får samme skudhastighed ved hvert skud! Du "knækker" løbet som normalt, men fylder nu en lille gascylinder i stedet for at spænde en fjeder.. 

Den kommer sidst men ikke mindst også med Gamo's CAT teknologi som er en justerbar 2-stage aftrækker, sådan du kan få et så godt aftræk som muligt og sådan den er tilpasset dig! 

Som sagt kommer geværet også med taktiskr støtteben som hurtigt kan slåes ud og justeres i højden, så du hurtigt er klar til at skyde. 

Denne model kommer også med et Gamo 3-9x40 kikkert så du kan få sigtet ordenligt! Denne kommer med en montagerail for bedre støtte når der skydes.

 

 

Udgangshastighed 305 m/s
Længde 1150 mm
Vægt 3200 gram
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Gasstempel Luftgevær
Der medfølger Manual, Sigtemiddel