Gamo Black Fusion IGT Mach 1, 4,5 mm

2.999,00 DKK

Klarna
Model/Varenr.: 112516
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 3 hverdages levering)

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Spanske Gamo har her lavet et virkelig lækkert luftgevær som virkelig bare kan noget! Geværet er meget hårdtskydende og har derfor en udgangshastighed på hele 340 m/s med almindelige hagl! Den kommer med en 33 mm cylinder, som gør den har så meget power.

Black Fusion er lavet i et flot syntetisk skæfte med flere "netskæringer" som giver et bedre greb når man holder ved geværet. Derudover kommer den med en indbygget kindpude samt en bagkappe som er absorberende med Gamo's SWA teknologi. 

Den kommer desuden med Gamo's SAT aftrækker, som kan justeres for bedre aftræk. Forrest på geværet har en en Whisper lydmoderator som tager en del af lyden når man skyder. 

Som sigtemiddel kommer den med TRU GLO fiberoptisk sigte, hvor det føles som det lyser op når man sigter. Den har desuden 11 mm skinne, hvorpå der kan sættes forskellige kikkerter og rødpunkssigter. 


Modellen her er en IGT model som modsat det konventionelle fjederluftgevær benytter Gamo's IGT system som er en gascylinder der fyldes op når man knækker løbet. Dette giver lidt mere konsistente skud

Udgangshastighed 340 m/s
Længde 1170 mm
Vægt 3000 gram
Magasin kapacitet 1 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær
Våben Type Gevær