Gamo G-Magnum 1250, 4,5mm, luftgevær

2.799,00 DKK

Vejl. udsalgspris 3.499,00 DKK

Klarna
Model/Varenr.: 2017952
Vægt: 3,2 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 3 hverdages levering)

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Gamo Magnum 1250 er Gamo mest powerful, ergonomiske og præcise luftgevær de har lavet endnu! Geværet skyder 385 m/s med almindelige hagl og hvis man benytter de populære og lette PBA hagl, så kan man få en udgangshastighed på op til 475 m/s, hvilket er voldsomt meget! Derfor anbefalder vi også at man køber et ordenligt hagl til luftgeværet her for at få det til at skyde godt. 

 

Luftgeværet har benytter en forstørret cylinder på 33 mm, for at give den ekstra power når man skyder med det.
Når man benytter et luftgevær med så stor udgangahastighed som dette kan man risikere at få en kikkert med der desværre ikke kan holde til et kraft rekyl. Derfor han Gamo benyttet deres nye teknologi RRR (Recoil Reducing Rail) som nedsætte rekylen på luftgeværet med op til 72% således flere kikkerter kan holde til at sidde på. 
Derudover har den SWA (Shock Wave Absorber) systemet som er gummi bagkappen der sidder bagerst på kolben. Dette nedsætter rekylet der rammer skulderen så våbnet kan holdes mere stille. 

 

Derudover har geværet Gamos lækre CAT (Custom Action Trigger) som er en 2-trins aftrækker som kan indstilles til netop dig! 

 

 

 

 

 

Udgangshastighed 385 m/s
Længde 1210 mm
Vægt 3000 gram
Magasin kapacitet 1 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær
Der medfølger Manual