Tilbud

Gamo Black Maxxim 4,5 mm

2.599,00 DKK 2.999,00 DKK

Model/Varenr.: 2017926
Vægt: 3,2 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Mobilepay Checkout

Hurtig og nem betaling

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Fra Gamos Power Familie kommer her deres nyeste skud på den stamme nemlig Gamo Black Maxxim. Luftgeværet her er blevet designet over en klassisk Black 1000 Maxxim kolbe og er blevet proppet op med Gamo's nyeste teknologier så som Gamo Power Cylinder, CAT aftrækker, SWA Anti Rekyl System og RRR til at give endnu mindre rekyl. 

 

Geværet en masse smarte features så som deres RRR (Recoil Reducing Rail) som gør rekylet på geværet op til 10o% mindre hvilket betyder at luftgeværet her ikke smadrer en kikkert så hurtigt. Det er ofte set at hvis kikkerten ikke er lavet til brug på et godt solidt luftgevær, så kan kikkerten gå i stykker. 


Udover netop denne feature er der også deres SWA (Shock Wave Absorber) system som er små puder indsat bagerest i kolben ved bagskæftet. Dette absorberer op til 74 % af den rekyl der kommer fra geværet når man skyder og giver et mere stabilt skud nummer to. 

 

En rigtig lækker teknologi Gamo har benyttet på netop dette luftgevær er deres CAT teknologi. CAT står for Custom Action Trigger og gør at du kan justere den 2-trins aftrækker der sidder på geværet. At du har et 2 trin system gør at du hurtigere kan forberede skuddet ved at trykke aftrækkeren ind og efterfølgende give den det sidste tryk og skyde. Dette kan justeres sådan du får aftrækket netop som du ønsker. 

 

Udgangshastighed 335 m/s
Længde 1170 mm
Vægt 3100 gram
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Polymer og Metal
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær