Gamo Hunter 1250 Grizzly 4,5 mm Luftgevær

4.999,00 DKK

Model/Varenr.: 2017731
Vægt: 3,7 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Gamo's Hunter 1250 Grizzly kombinerer en Bjørns naturlige elegance med den aggresive side. Luftgeværet her er designet med en lækker trækolbe, så den virkelig er noget for sig selv med sine sublime detaljer. Den har et metallisk løbsblok og en 33 mm cylinder som virkelig giver en super styrke. 
Luftgeværet er udstyret med Gamo's nyeste teknologier som CAT Aftrækker, SWA rekyldæmper og RRR som også nedjusterer rekylen på luftgeværet. 

 

Geværet en masse smarte features så som deres RRR (Recoil Reducing Rail) som gør rekylet på geværet op til 10o% mindre hvilket betyder at luftgeværet her ikke smadrer en kikkert så hurtigt. Det er ofte set at hvis kikkerten ikke er lavet til brug på et godt solidt luftgevær, så kan kikkerten gå i stykker. 


Udover netop denne feature er der også deres SWA (Shock Wave Absorber) system som er små puder indsat bagerest i kolben ved bagskæftet. Dette absorberer op til 74 % af den rekyl der kommer fra geværet når man skyder og giver et mere stabilt skud nummer to. 

 

En rigtig lækker teknologi Gamo har benyttet på netop dette luftgevær er deres CAT teknologi. CAT står for Custom Action Trigger og gør at du kan justere den 2-trins aftrækker der sidder på geværet. At du har et 2 trin system gør at du hurtigere kan forberede skuddet ved at trykke aftrækkeren ind og efterfølgende give den det sidste tryk og skyde. Dette kan justeres sådan du får aftrækket netop som du ønsker. 

Udgangshastighed 380 m/s
Længde 1210 mm
Vægt 3700 gram
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Træ og Metal
Skæfte Træ
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær