Udsolgt

Gamo GX 40 Whisper PCP, Sæt

Produktet er udsolgt.

5.999,00 DKK

Model/Varenr.: 122391
Vægt: 6 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt

Ved køb over 450,-

Pricerunner købsgaranti

Læs mere her

Kundeservice & support

Kontakt os her

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Spanske Gamo er for alvor kommet ind i PCP luftgeværs gamet med denne GX-40 Whisper som er et kompakt luftgevær, som dog stadig skyder ca. 380 m/s med blyhagl og helt op til 475 m/s med deres PBA hagl. 

Luftgeværet er produceret med et syntetisk skæfte med en høj kindpude, sådan du nemt og hurtigt kan komme op til dit sigte. Luftgeværet her har en tank under løbet som man fylder op med luft fra den medfølgende pumpe. På fronten af luftgeværet har du en lydmoderator som dæmper lyden af luftgeværet hvilket gør den ikke larmer ret meget når man skyder med den. 

Gamo GX-40 kommer med et 10 skuds magasin, sådan du hurtigt og nemt kan affyre skuddene uden at skulle fylde hagl i hele tiden. 

GX-40 leveres desuden med GAMO's CAT aftrækker som er en to-delt aftrækker, som kan indstilles på flere forskellige måder, sådan den bliver som du ønsker - Derudover er der automatisk sikring på geværet. 


Luftgeværet kommer som et sæt hvor du sammen med selve GX-40 luftgeværet også får en GAMO luftpumpe, Hgl og en GAMO 3-9x40 kikkert af god kvalitet.

Udgangshastighed 380 m/s
Længde 1070 mm
Vægt 3900 gram
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Metal & Polymer
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Våben Type Sniper