Størresesguides og tekniske specifikationer

Vi har her indsat Deerhunter's størrelsesguide til både Mænd og Kvinder. 

 

 

Se hele vores udvalg af produkter fra Deerhunter lige her


Materiale Guide / Tekniske Specifikationer

Membraner:

DEER-TEX Membran

Membranen her ligger løst mellem den ydre metervare og de øvrige lag. Alle sømmene er tapede og gør derfor produktet 100% vandtæt. Den løse membran er isælr godt til de produkter hvor der ligges høj vægt på lydløshed som f.eks. ved buejagt eller ved púrschjagt. 

DEER-TEX Performance Shell

Performance Shell memmbranen er blevet lamineret på den ydre side af metervaren og er tapet i alle sømmene, hvilket gør den 100% vandtæt. Denne membran er en mere teknisk membran som ikke vejer ret meget og bruges derfor ofte til Deerhunter's mere tekniske produkter

DEERHUNTER Stormliner

Stormliner membranen er oftest blevet lamineret på den ydre metervare eller imellem 2 forskellige lag stof og bruges kun på produkter uden tapede søm. Stormliner membranen giver en meget høj grad af åndbarhed. 

 


Certificeringer:

OEKO-TEX Standard 100:

OEKO-TEX er verdens førende sunhedsmærkning på tekstiler. Det kommer fra en demokratisk forening hvor man via 2-3 årlige møder diskuterer testmetoder og standarder. Det betyder også at nyeste udvikling danner basis for nye tiltag. 

Man tester og kontrollerer op til 25% af alle produkter der bliver certificeret via OEKO-TEX hvert år, for at sikre alt er som det skal være.

 


 

Vattering:

DEER-TEX Temp

fHer får man en 3-lags vattering lavet af fibre som er blevet smeltet ved lav varme. Det giver en ekstra god blødhed. Deer-Tex Temp opsampler kropsvarmen og sørger for at varmen bliver indkapslet i lagene og derved isolerer kroppen

3M™ Thinsulate™ Water Resistant Insulation

Dette er en blanding af syntesisk hydrofobe fibre.  Den unikke blanding resulterer i en usædvanlig varmen men med en let isolering. Og man får en bedre vandtæthed end med andre former for isolering

3M™ Thinsulate™ Original Insulation

Her får du en god blød og åndbar isolering, som er i stand til at opretholde en god varme selvom der er fugtigt

3M™ Thinsulate™ Stretch Insulation
Denne isolering er en speciel en som kan strække sig helt op til 40% i alle retninger og trækker sig tilbage uden at lave små rynker i dit tøj. Den er virkelig god til ekstreme forhold
3M™ Thinsulate™ Featherless Insulation

Her får du et ekstremt innovativt materiale som ersattter naturdun. Et isolerende lag som virker som dun men er farmere end dun når det er vådt. 

 


 

Overfladebehandling:

Vandafvisende

Produkter imprægneret med vandafvisende behanling er også smudsafvisende. De har en glat overflade og stænk er ekstremt nemt at fjerne. 

Teflon behandlet

Produkter imprægneret med Teflon er både vandafvisende og smudsafvidende. Pletterne er nemme at fjerne og den har en glat overflade

Læderbehandling

Alle læderprodukter fra Deerhunter producerets i slidstærkt bøffellæder i god kvalitet og sker uden brug af skadelige farvestoffer. 

Plej produkterne med bivoks eller vandtætningsspray for god holdbarhed

Quick Dry

Produkter behandlet med Quick Dry er meget åndbar og tørrer hurtigere end andre produkter. Fugten fra kroppen absorberes væk fra hunden og fordamper. Dette giver også en god kropstemperatur og holder kroppen tør på jagt.