Vores værksted

Hos Handelshuset Aulum har vi et værksted med dygtige teknikere tilknyttet, deres job er at sørge for at lige netop dit problem bliver løst bedst muligt. Omhandler det tuning eller reparation af AEG, Gas/CO2 pistoler, Bolt Action eller HPA så kan de helt sikkert skræddersy en løsning der passer til dine behov.

Hvor? Hvordan?

Bor du i nærheden af 7490 Aulum er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi med dit våben. Her kan du med råd og vejledning fra vores teknikker sammensætte en løsning, der passer perfekt til dig. Derefter bliver våbenet skrevet ind i vores system, og er så klar til dig efter senest 14 dage*.

Bor du ikke i nærheden er du altid velkommen til at ringe til os på 97 47 31 78, eller kontakte os på support@handelshusetaulum.dk. Så vil vores teknikker vejlede dig til den optimale løsning til dit våben. Når du ved præcis hvad du vil have gjort ved dit våben sender du det til os via vores portal her (LINK!!!). Her kan du købe en GLS label der bare skal sættes på kassen og derefter afleveres i din lokale GLS pakkeshop.
Når vi så modtager riflen bliver den lagt i vores system og er så klar til dig efter senest 14 dage*.

*Specialopgaver kan kræve at vi får lavet arbejde ude af huset, dette kan forlænge arbejdstiden.

Nedgradering af våben

Skyder dit våben lidt for hårdt til din yndlingsbane, eller vil du gerne kunne gå lidt tættere på så du kan se det hvide i din modstanders øjne lige inden du skyder dem? Selvfølgelig uden at pløkke dem i smadder.
Så er en nedgradering det helt rette for dig, vores teknikker åbner gearboksen og sætter en mindre fjeder i efter dit valg så vi får din riffel ned og skyder det du skal have den til.

Opgradering af våben

Mangler dit våben lige det sidste for at blive den vildeste dødsmaskine på slagmarken? Der kan vores teknikere selvfølgelig også være behjælpelige, de har i tidens løb lavet lidt af hvert og testet de fleste dele, og har derfor den erfaring der skal til for at du kan sikre dig at lige netop din pløkker nok skal få respekt fra folk der står på den forkerte side af løbet.

AEG/Pistol/Bolt Action/HPA – 350 k.r/time + Reservedele.
Når du skal have opgraderet dit våben gennemgår vores tekniker sammen med dig hvad du gerne vil have ud af at få det opgraderet, herefter laver i sammen en liste over dele der giver dig det ønskede så godt det kan lade sig gøre inden for dit budget. Herefter giver vores tekniker et bud på hvor lang tid det tager at lave, og du får derefter en ca. samlet pris på hele opgraderingen.

Derefter skal du bare overlade din skyder til vores teknikker og han vil inden for ca. 14* dage have den klar til at du kan komme tilbage på banen og høste din fjender.

*I travle perioder kan der forekomme længere leveringstid.

Servicering af våben

Udover den normale vedligeholdelse af sit våben anbefaler vi at man får sit våben gået igennem, rengjort og smurt en gang om året for at sikre maksimal ydelse, dette er især en god idé hvis våbenet har ligget stille over en lang vinterpause.

AEG – Standard Service – 350 DKK + Reservedele
Ved standard servicering af en AEG åbner vores teknikker gearboksen og tjekker om de interne dele kører som de skal samt kompressionsdelene bliver gennemgået og gjort tætte, som afslutning bliver det hele renset og smurt op på ny inden boksen lukkes sammen igen.

AEG – Luksus Service – 450 DKK + Reservedele

Ved luksus servicering af en AEG åbner vores teknikker gearboksen og tjekker om de interne dele kører som de skal samt kompressionsdelene bliver gennemgået og gjort tætte. Herefter bliver gear shimmet op for at levere bedst mulig ydelse, og til sidst bliver det hele smurt op på ny inden boksen lukkes sammen igen.
Herefter bliver hop-up og løb adskilt og gennemgået for at sikre at det hele er tæt og optimalt samlet.

Gas/CO2 blowback Pistol – Standard Service – 250 DKK + Reservedele

Ved standard servicering af en blowback pistol adskilles pistolens slæde og rengøres samt løbet renses grundigt. Herefter bliver pistolens underdel renset og funktionstjekket. Som afslutning smøres pistolen op og samlet.

Gas/CO2 blowback Pistol – Luksus Service – 400 DKK + Reservedele

Ved Luksus servicering af en blowback pistol adskilles pistolens slæde og rengøres, herefter adskilles hop-uppen og bliver gennemgået, samt løbet rensens, herefter samles det hele og gøres tæt.
Derefter adskilles pistolen underdel og delene bliver individuelt renset og funktionstjekket.
Som afslutning bliver pistolen smurt op på ny og samlet.

Bolt Action – Service – 350 DKK + Reservedele
Ved servicering af en Bolt Action riffel adskilles riflen og mekanikken gennemgåes. Herefter smøres det hele op på ny og bliver derefter samlet igen. Som afslutning bliver løb og hop-up skilt ad og gennemgået for eventuelt slid, for derefter at blive samlet igen og testet.

HPA – Service – 400 DKK

Ved servicering af et HPA våben åbner vores tekniker gearboksen og adskiller HPA enheden for at rense diverse ventiler og o-ringe, for derefter at smøre dem op igen, herefter samles gearboksen.
Derefter sørger vores teknikker for at boksen monteres og sidder korrekt i kroppen for at give den bedst mulige ensartethed på hvert skud. Som afslutning gennemgåes hop-up’en inden hele våbenet testes og gøres klar.