Fodtøj

Praktisk fodtøj til udendørsbrug

 

En af de vigtigste beklædningsdele, når det gælder aktiviteter i det fri, er uden tvivl fodtøjet. Støvlerne sikrer både god komfort og gør dig modstandsdygtig i forhold til vind og vejr. Handelshuset Aulum har et godt og bredt sortiment i støvler velegnede til flere forskellige terræner, så du kan vælge lige præcis den sko, som passer til dit temperament.

 

Støvler fra flere kendte mærker

Vi har støvler i prislejet 299 til 1.899 kroner og råder over kendte mærker som Miltec, Merrel og Salomon. Du finder med andre ord et stort udvalg i sko til behov af enhver slags i vores webshop.

Deltager du hyppigt i airsoft events, ved du, hvor vigtigt det er at have nyttigt fodtøj på, når du bevæger dig rundt med skiftende og uforudsigelige underlag under fødderne. Skal du præstere op til dit optimale kræver det, at dit udstyr er i orden. Herunder fremstår skoene, som en af de vigtigst beklædningsdele, da du hele tiden er undervejs, og du aldrig kan vide dig sikker på dit næste trin.

Vores støvler er typisk rigtig gode at vandre i, qua at de er fremstillet med komforten i højsædet. Desuden beskytter støvlerne fødderne mod fugt og kulde. Alt sammen er det meget brugbare funktioner ud i airsoft-disciplinen.


{{amount}}

Fodtøj i den generelle militærstil

 

Vores støvler matcher det militærlook, som vores tøj og de øvrige beklædningsdele i vores webshop er garant for. Dermed er du klar til at begive dig i kamp med venner og fjender i praktisk og velvalgt udstyr til lejligheden, så spillet foregår i de bedst tænkelige rammer.

Vores skandinaviske prismatchservice sikrer, at du altid får en given vare til den bedste pris på markedet. Finder du en af vores varer billigere et andet sted på nettet, så matcher vi nemlig prisen til fulde.