Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦

Elektriske Våben

Er du ny og skal til at starte på Airsoft? Eller skal du have et våben, der altid fungerer uanset vejret? Så skal du vælge et elektrisk våben. De skyder næsten altid ens – ligegyldigt om det er hede 30° eller om temperaturen nærmer sig frysepunktet. 

ELEKTRISKE VÅBEN TIL AIRSOFT - MEGET FOR PENGENE 

Du finder elektriske våben i næsten alle prisklasser. Ved mange af introduktionspakkernes ”sportsline”-modeller medfølger der lader og batteri, så man hurtigt kan komme i gang. En elektrisk riffel er det mest økonomiske, hvis man vil stifte bekendtskab med sporten inden for et fornuftigt budget. Vælger man de dyre ”proline”-modeller, skal batteri og lader tilkøbes. Her får man dog også rigtig meget riffel for pengene – blandt andet et hav af features. 

 

FIND DIN ELEKTRISKE RIFFEL VED HANDELSHUSET AULUM 

Gå på udkig i vores udvalg. Handelshuset Aulum har altid alt de fedeste produkter på lager. En elektrisk riffel er noget af det bedste og nemmeste at trække op ad kassen og pløkke løs med. Handelshuset Aulum har mange års erfaring i branchen og sørger altid for, at du får det bedste elektriske våben til dit budget. 

 

Se eventuelt andre våben på hardball kategoriforsiden.


{{amount}}