Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Er du på udkig efter professionelt hardball, airsoft og softgun udstyr af høj kvalitet? I så fald er du endt det helt rette sted. Hos Handelshuset Aulum tilbyder vi et stort udvalg af pistoler, geværer, snipere, beklædning, beskyttelse og generelt udstyr, der kan løfte spillet og oplevelsen på banen til nye højder. 

I mere end 20 år har vi serviceret hardball- og softgun-entusiater i hele Danmark, og vi fører nogle af de absolut mest anerkendte mærker indenfor pistoler, geværer og snipere. Blandt andet Polarstar, G&G Armament, Krytac, Umarex, Action Army, Vortex, Hank Tactical, Gamo, Hatsan og Daisy. Tjek udvalget ud og find det udstyr eller de våben, du står og mangler i samlingen! 

En professionel hardball og softgun butik udover det sædvanlige

Med mere end 20 år indenfor branchen tør vi godt kalde og specialister i hardball/airsoft og softgun udstyr og våben. Uanset om du er på udkig efter realistisk beklædning til hardball, så så du står skarpt til næste kamp på slagmarken, skudsikre briller eller en fed fullface-maske, der beskytter dig optimalt eller et 4,5 mm luftgevær af høj kvalitet, kan du finde det hos os. 

 

Hos Handelshuset Aulum kan du opgradere dit gear i dag, så du både får et ralistisk og autentisk look næste gang, du skal på slagmarken.
Med det største udvalg af softguns og airsoft guns uanset om det er pistoler, rifler, shotguns/pumpguns, manuelle eller snipere. Udover dette har vi alt i tilbehør og udstyr som er alt fra reservedele, opgraderingstumper til taktisk udstyr, sigte, skydeskive og drivmiddel som CO2 og Gas.

 

Især vores udvalg af luftgeværer, luftpistoler og hagl kan vi bryste os af. Du finder derfor både ammunition og våben fra budgetvenlige mærker som Max Ranger samt hig-end luftpistoler og -geværer fra anerkedte mærker som Gamo, Hatsan og Umarex. Når du besøger vores webshop, kan du altid vide dig sikker på, at vi har et stort udvalg af softgun og hardball udstyr samt kugler på lager, så du aldrig kommer til at mangle igen. Dette gælder selvfølgelig også hagl og tilbehør til luftgeværer og luftpistoler. 

Shop billige hardball våben og udstyr til skarpe priser hos Handelshuset Aulum

Er du på udkig efter professionelt og smart hardball, airsoft og softgun udstyr til gode priser? Hos Handelshuset Aulum finder du de absolut billigste priser i Danmark, og vi tilbyder skandinavisk prismatch på samtlige produkter - Udsalgsvarer er undtaget. 

 

Det betyder, at finder du et våben, taktisk udstyr eller beklædning inspireret af klassisk krigsbeklædning fra 2. Verdenskrig til lavere priser hos andre forhandlere, så matcher vi den billigste pris (inklusiv fragt). Vi ønsker at være din foretrukne for handler, hvor du kan finde det bedste og nyeste softgun våben og udstyr til gode priser. 


Du kan med fordel tjekke vores tilbud ud, hvor vi løbende tilføjer produkter, som er på vej ud af sortimentet eller som fortjener en skarpere pris.. Vil du altså gerne gøre et ægte kup, så tag et kig dér. Du finder altid masser af gode tilbud her! 

Personlig og imødekommende service

Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal have fat i? Eller har du spørgsmål til vores forskellige luftpistoler og luftgeværer? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores team står altid klar med gode råd og vejledning. Du kan både kontakte vores kundeserviceafdeling på telefon +45 97 47 31 78 eller ved at skyde os en mail til support@handelshusetaulum.dk 

 

Vores butik i Aulum er ét stort showroom, hvor du kan finde alle produkterne, som vi også fører på vores webshop hvor alle produkter kan købes online. Du er derfor også mere end velkommen til at aflægge vores butik et visit, hvor du udover kompetent rådgivning og vejledning også kan prøve at stå med vores forskellige pistoler, geværer og snipere mellem hænderne. Du kan endda få lov at prøve vores våben på vores lille skydebane i butikken, så du kan få en ordenlig føling med dem.