Hardball

Hardball handler om den realistiske oplevelse. Det handler om at simulere den virkelige krig. I stationsbyen Aulum i Midtjylland finder du Danmarks største udvalg af våben og udstyr til hardball. Køb dit grej hos os og skab den autentiske krigsstemning til jeres næste hardball-event. I webshoppen finder du de fedeste hardball-geværer, tilbehør, udstyr og meget, meget mere. Besøger du butikken får du god, kyndig vejledning af vores medarbejdere, som selvfølgelig også selv spiller hardball. 


Hardball

 

Landets billigste hardball og airsoft butik 

Som kunde hos Handelshuset Aulum får du altid de billigste priser på airsoft-våben, hardball-våben og udstyr i Danmark. Vi forsøger altid at være Danmarks billigste hardball og airsoft- butik. Finder du varen billigere inden for den danske grænse, tilbyder vi prismatch på varen. Derfor er vi den billigste softgun-butik, om der så er tale om vores fysiske butik eller onlinebutik. Vi har altid et stort udvalg af tilbud i shoppen, hvor du kan spare lidt ekstra. Gør dit næste køb hos os, så du kan gøre dig klar til at opleve hardball og airsoft i Danmark. 

Find de fedeste produkter i Handelshuset Aulum 

Køb din næste airsoftgun hos os, og vælg mellem de bedste og fedeste mærker inden for branchen. Vi fører airsoftguns fra KrytacG&GLancer TacticalClassic ArmyCybergun og ASG. Vi har desuden alt i tilbehør som for eksempel kuglerCO2maskerbrillerbatterier og reservedele. Herudover har vi pistoler med både gas og AEG, og vi har manuelle pistoler og CO2-drevne pistoler. Hvis du mere er en snigskytte, har vi også et udvalg af snipere til billige priser. Vi har også alt i tilbehør til dem. Se også vores store udvalg af airsoft-beklædning.
Du kan finde alt fra billige våben til billigt udstyr i god kvalitet med både blowback, HPA, metaldele og meget andet!  

Hvad er hardball?

Hardball, som internationalt også er kendt som airsoft, er både en hobby og sportsgren under DGI Skydning i Danmark. Hardball går kort fortalt ud på, at to eller flere hold skal kæmpe mod hinanden med softguns. Holdene skal markere deres modstandere med 6 mm plastikkugler. Alle spillere er iført sikkerhedsudstyr og typisk klædt i militære uniformer. I denne sport pumper adrenalinen, og man får en masse motion. Holdånd opstår helt automatisk i løbet af en dag på banen. Hardball er for dig, der er god til at arbejde alene eller i grupper. Der er i sporten plads til et individuelt mindset, men der er også et krav om at være en god teamplayer. Sammenholdet og samarbejdet er nogle af sportens helt enestående kvaliteter. 

Hvilke hardball spiltyper kan man spille?

Overordnet er der primært fire spiltyper inden for hardball:

Speedball

Traditionel hardball

Milsim

Reenactment

Speedball er den hurtigste spiltype, som ofte er overstået på få minutter. Spillet foregår, som i paintball, på en synkron bane, hvor hvert hold har sit startområde. Tiden startes, og hvert hold vælter frem og er i kontakt med modstanderne med det samme. Denne spiltype er meget aggressiv og foregår typisk på meget små baner.

Traditionel hardball er den mest almindelige spiltype. Denne spiltype kan variere meget. Oftest spiller man det såkaldte Team Deathmatch, som går ud på at eliminere alle sine modstandere. Når man bliver ramt, skal man gå tilbage til holdets startsted. Hver runde kan have forskellige missioner og ekstra regler. Spillet foregår normalt på lidt større baner, og en runde tager cirka 20-60 minutter.

Milsim står for militær simulation og består af mere avancerede spil. Her ses typisk et stort regelsæt med blandt andet kuglebegrænsning i magasinerne og udstyrskrav for at opnå realisme. Denne spiltype er normalt egnet til de mere erfarne hardball-spillere, og der er normalt en historie, som man skal følge. I denne type spil bliver der oftest brugt køretøjer, da spillet foregår på meget store områder som for eksempel på forsvarets øvelsesområder eller lignende. Disse spil tager normalt en hel weekend eller længere tid at komme igennem. 

Reenactment er på vej frem her i Danmark, men har været fremme længe i lande som England. Spillet bygger på en historie, som for eksempel Anden Verdenskrig, hvor folk er klædt i realistisk udstyr, og hver spiller har en rolle. Denne type spil rummer også rollespilselementet som den primære del af spillet, men hvor kampene bliver udkæmpet med softguns. Spillene her kan vare en eftermiddag eller strække sig over flere dage.

Hardball i Danmark sammenlignet med udlandet?

Interessen for hardball i Danmark er steget utroligt meget i de sidste 20 år. Flere og flere baner åbner op rundt omkring i landet, men i Asien og Stillehavsregionen er hardball langt mere populært end i Europa. Internationalt set er Danmark et meget lille land, hvad angår hardball, og de danske baner, spil og events er ret små, når man sammenligner globalt. En normal spildag i Danmark rummer mellem 20 og 150 spillere, hvor store events kan have op til 400 spillere, men man skal ikke længere væk end Sverige for at finde nogle af de største hardball-events i verden. De store events kan trække spillere fra hele verden, og det er ikke unormalt, at de har imellem 2000-2500 spillere på banen. Her bruges rigtige militærkøretøjer, tanks og sågar helikoptere og både. Disse spil varer typisk 3-5 dage. I Danmark er der også mulighed for at opleve køretøjer som GD’ere fra Forsvaret, Jeep Pickups osv.

Historien om hardball

Hardball kommer oprindeligt fra Japan og er fra starten af 1970’erne. Softguns blev dengang bygget for at kunne tilbyde et alternativ til våben-entusiasterne, da de japanske love forhindrede alle privatpersoner i at eje skydevåben. Dette er også årsagen til, at softguns er så nøjagtige kopier af rigtige våben. Det samme kan siges om meget andet hardball-udstyr som for eksempel påklædningen, der består af realistiske eller ægte uniformer, og andet taktisk hardball-udstyr og hardball-tilbehør. Denne grad af realisme ser man eksempelvis ikke i paintball-verdenen.


Hardball bliver ofte sammenlignet med forskellige skydespil, da man kan få nogle af de samme våben, som folk kender fra skydespillene. I hardball er der oftest også en mission, der skal gennemføres. Vi oplever, at opsætningen og stylingen af våbnene og udstyret er lige så stor en del af hobbyen for hardball-spillerne som selve spillet. Man oplever på de fleste hardball-baner, at spillernes hardball-udstyr er stærkt inspireret af militære enheder eller specielle indsatsstyrker som SWAT. Deres opsætninger ligner soldaternes på en prik – helt ned til de mindste detaljer.

Er hardball lovligt?

Hardball til børn, forældretilladelse ref. til lovgivning.

Det er lovligt at spille hardball i Danmark. Og det er selvfølgelig lovligt at spille airsoft i Danmark. De to slags spil er identiske i mange lande, men i Danmark er der en lille forskel. Det kan du læse mere om i næste afsnit. Loven foreskriver, at man skal være mindst 18 år for at købe, eje og transportere softguns i Danmark. Det er dog lovligt at spille hardball på de fleste baner, når man er fyldt 16 år, hvis man har sine forældres skriftlige fuldmagt. Hardball-våbnet skal dog stadig transporteres frem og tilbage fra banen af en voksen.


Under transport skal våbnet være forsvarligt pakket ned i en taske, kuffert eller i den originale emballage. Våbnet må ikke være ladt. Det vil sige, at der ikke må være kugler eller magasin i dit hardball-våben. Kugler og magasiner kan du i øvrigt også finde i vores hardball-butik. 
Ved Airsoft Challenge er der ingen aldersgrænse. Det vil sige, at alle medlemmer af skytteforeninger, der tilbyder sportsskydningen Airsoft Challenge, må lovmæssigt skyde med softguns, men her gælder det stadig, at man skal være mindst 18 år for at købe, eje og transportere softguns.
Har du yderligere spørgsmål til lovgivningen vedrørende hardball-våben, så kontakt endelig vores kundeservice. Du finder vores kontaktinformationer i sidste afsnit her på siden.

Hardball vs. Airsoft

I Danmark er hardball og airsoft to forskellige ting. Hos DGI har man valgt at lave en ny sportsgren, der hedder Airsoft Challenge. Den går ud på, at man kan skyde til måls, som man kender det fra traditionel skydning. Man kan også skyde på handlebane, hvor man skal bevæge sig igennem en bane på tid og skyde på flere mål. Oftest skal man skyde i forskellige skydestillinger som liggende, siddende og stående. Normalt er der otte mål på en handlebane. Dette foregår i en godkendt skytteforening og med våbenuddannede instruktører. Hvis airsoft lyder som noget, der falder mere i din smag end hardball, så besøg vores airsoft-butik, og find din næste airsoftgun hos os.

 

Hardball vs. Paintball

I hardball er der ikke en farvemarkering ved træf, så det er op til den enkelte spiller at være opmærksom på, at han er ramt. Dette gør, at sporten anses for at være en udpræget gentlemansport. I paintball laves en tydelig farvemarkering ved træf, og derved kan spillerne se om mod- eller medspilleren er blevet ramt. Hardball-våben har en væsentlig længere rækkevidde og en langt bedre præcision end paintball-våben. Når man spiller hardball, er banerne typisk større og mere realistiske end i paintball, og de kan rumme over 100 spillere på banen. Dette ser man ikke i paintball og slet ikke i Danmark.

Hardball skiller sig også ud ved at blande mange flere hobbyelementer ind i sporten. Hardball-spillerne bruger mere tid på opsætning, tilpasning, plejning og styling af hardball-udstyr, og der findes også mange sociale elementer som for eksempel hardball-grupper på Facebook. Her fremviser spillerne deres hardball-udstyr og aftaler, hvilke spil de skal deltage i.
Paintball er meget spilorienteret, hvor hardball inkluderer en masse andre elementer ud over selve spillet.

Hvordan begynder man til hardball?

Hvis man ønsker at begynde til hardball eller i det hele taget gerne vil se, hvordan det foregår, anbefaler vi, at man kontakter en lokal hardball-bane. De kan informere om, hvornår og hvor man kan begynde hos dem. Kan man ikke selv finde baner i omegnen, må man endelig gerne kontakte os. Så hjælper vi med at finde frem til en bane. 


Når man skal ud at spille hardball første gang, er det vigtigt, at man har noget ordentligt sikkerhedsudstyr. Ifølge loven er det et krav, at ens hardball-maske dækker fra pande til hage samt ører. Man må aldrig gå på kompromis med sit sikkerhedsudstyr, og vi anbefaler, at man vælger at bruge pengene på en ordentlig hardball-maske. Kontakt eventuelt vores kundeservice for at få kyndig vejledning.


Herefter er det selvfølgelig vigtigt med et godt gevær. Vi anbefaler, at man bruger sine penge på at købe den rigtige riffel første gang, så man ikke senere skal skifte til noget bedre. Spar pengene på sigte, sidearm og alt det andet udstyr, og brug i første omgang pengene på dit hardball-våben. Har du styr på din maske og dit hardball-gevær, er du rigtig godt på vej. Resten er luksus.

Kommercielle hardball baner vs. hardball foreninger?

Kommercielle baner til hardball i Danmark er en forretning. Ofte finder man nogle af de flotteste hardball-baner her, men samtidig er de også de dyreste. Her køber du en billet for at komme og bruge banen og få en god oplevelse. De har normalt nogle meget dygtige spilleledere, som har til opgave at give dig en fantastisk oplevelse. Prisen ligger typisk på 50-150 kr. pr. spilgang.
Hardball-foreninger er normalt en gruppe af mennesker, der sammen driver en bane, og hvor medlemmerne af foreningen har til opgave at hjælpe med at drive banen. Disse baner er præget af frivilligt arbejde, hvilket betyder, at kvaliteten, der bliver leveret på banen, afhænger af folk, der har givet sig i kast med foreningsarbejdet. Folkene bag dette er oftest drevet af lysten til at holde sporten i live, men samtidig ønsker de også selv et sted, hvor de kan gå på banen med sporten.

Stor applaus til de folk, der tør give sig til foreningsarbejdet. Foreningsbanerne er bestemt et besøg værd, da der her hersker en helt bestemt ånd. Prisen ligger fra 40-80 kr. pr. spilgang, men du kan også tegne et månedligt medlemskab.

Hvordan begynder man til hardball?

Når først du er kommet ind i airsoft- eller hardball-universet, bliver du aldrig helt dig selv igen. Når først du er kommet ordentligt i gang, vil dit behov for ekstra spændende hardball-udstyr vokse. Hos Handelshuset Aulum kan vi heldigvis være med til at dække det behov. Du kan for eksempel se vores store udvalg af lommelygter og pandelamper, beklædning og seje våben som granater og granatkastere. I vores hardball-butik kan du altid opdatere dit udstyr, så du er helt med på det nyeste nye.

Kontakt Handelshuset Aulum

Hvis du har spørgsmål til hardball-våben, airsoft-våben, softguns, hardball-masker, baner, regler eller andet, kan du altid kontakte os hos Handelshuset Aulum. Det kan du gøre på telefon 97473178 eller på vores mail, som er support@handelshusetaulum.dk. Vi har nogle af de mest engagerede, passionerede, professionelle og fagligt dygtige medarbejdere i hele landet. Der står altid en medarbejder klar med gode råd, vejledning og svar på dine spørgsmål. 

Du bør selvfølgelig også surfe lidt rundt i vores webshop. Om du har lyst til at kalde den en softgun-butik, hardball-butik eller airsoft-butik, betyder ikke noget for os. Uanset hvilken sport du er til, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr.


 

 

Landets billigste hardball og airsoft butik 

Som kunde hos Handelshuset Aulum får du altid de billigste priser på airsoft-våben, hardball-våben og udstyr i Danmark. Vi forsøger altid at være Danmarks billigste hardball og airsoft- butik. Finder du varen billigere inden for den danske grænse, tilbyder vi prismatch på varen. Derfor er vi den billigste softgun-butik, om der så er tale om vores fysiske butik eller onlinebutik. Vi har altid et stort udvalg af tilbud i shoppen, hvor du kan spare lidt ekstra. Gør dit næste køb hos os, så du kan gøre dig klar til at opleve hardball og airsoft i Danmark. 

Find de fedeste produkter i Handelshuset Aulum 

Køb din næste airsoftgun hos os, og vælg mellem de bedste og fedeste mærker inden for branchen. Vi fører airsoftguns fra KrytacG&GLancer TacticalClassic ArmyCybergun og ASG. Vi har desuden alt i tilbehør som for eksempel kuglerCO2maskerbrillerbatterier og reservedele. Herudover har vi pistoler med både gas og AEG, og vi har manuelle pistoler og CO2-drevne pistoler. Hvis du mere er en snigskytte, har vi også et udvalg af snipere til billige priser. Vi har også alt i tilbehør til dem. Se også vores store udvalg af airsoft-beklædning.
Du kan finde alt fra billige våben til billigt udstyr i god kvalitet med både blowback, HPA, metaldele og meget andet!  

Hvad er hardball?

Hardball, som internationalt også er kendt som airsoft, er både en hobby og sportsgren under DGI Skydning i Danmark. Hardball går kort fortalt ud på, at to eller flere hold skal kæmpe mod hinanden med softguns. Holdene skal markere deres modstandere med 6 mm plastikkugler. Alle spillere er iført sikkerhedsudstyr og typisk klædt i militære uniformer. I denne sport pumper adrenalinen, og man får en masse motion. Holdånd opstår helt automatisk i løbet af en dag på banen. Hardball er for dig, der er god til at arbejde alene eller i grupper. Der er i sporten plads til et individuelt mindset, men der er også et krav om at være en god teamplayer. Sammenholdet og samarbejdet er nogle af sportens helt enestående kvaliteter. 

Hvilke hardball spiltyper kan man spille?

Overordnet er der primært fire spiltyper inden for hardball:

Speedball

Traditionel hardball

Milsim

Reenactment

Speedball er den hurtigste spiltype, som ofte er overstået på få minutter. Spillet foregår, som i paintball, på en synkron bane, hvor hvert hold har sit startområde. Tiden startes, og hvert hold vælter frem og er i kontakt med modstanderne med det samme. Denne spiltype er meget aggressiv og foregår typisk på meget små baner.

Traditionel hardball er den mest almindelige spiltype. Denne spiltype kan variere meget. Oftest spiller man det såkaldte Team Deathmatch, som går ud på at eliminere alle sine modstandere. Når man bliver ramt, skal man gå tilbage til holdets startsted. Hver runde kan have forskellige missioner og ekstra regler. Spillet foregår normalt på lidt større baner, og en runde tager cirka 20-60 minutter.

Milsim står for militær simulation og består af mere avancerede spil. Her ses typisk et stort regelsæt med blandt andet kuglebegrænsning i magasinerne og udstyrskrav for at opnå realisme. Denne spiltype er normalt egnet til de mere erfarne hardball-spillere, og der er normalt en historie, som man skal følge. I denne type spil bliver der oftest brugt køretøjer, da spillet foregår på meget store områder som for eksempel på forsvarets øvelsesområder eller lignende. Disse spil tager normalt en hel weekend eller længere tid at komme igennem. 

Reenactment er på vej frem her i Danmark, men har været fremme længe i lande som England. Spillet bygger på en historie, som for eksempel Anden Verdenskrig, hvor folk er klædt i realistisk udstyr, og hver spiller har en rolle. Denne type spil rummer også rollespilselementet som den primære del af spillet, men hvor kampene bliver udkæmpet med softguns. Spillene her kan vare en eftermiddag eller strække sig over flere dage.

Hardball i Danmark sammenlignet med udlandet?

Interessen for hardball i Danmark er steget utroligt meget i de sidste 20 år. Flere og flere baner åbner op rundt omkring i landet, men i Asien og Stillehavsregionen er hardball langt mere populært end i Europa. Internationalt set er Danmark et meget lille land, hvad angår hardball, og de danske baner, spil og events er ret små, når man sammenligner globalt. En normal spildag i Danmark rummer mellem 20 og 150 spillere, hvor store events kan have op til 400 spillere, men man skal ikke længere væk end Sverige for at finde nogle af de største hardball-events i verden. De store events kan trække spillere fra hele verden, og det er ikke unormalt, at de har imellem 2000-2500 spillere på banen. Her bruges rigtige militærkøretøjer, tanks og sågar helikoptere og både. Disse spil varer typisk 3-5 dage. I Danmark er der også mulighed for at opleve køretøjer som GD’ere fra Forsvaret, Jeep Pickups osv.

Historien om hardball

Hardball kommer oprindeligt fra Japan og er fra starten af 1970’erne. Softguns blev dengang bygget for at kunne tilbyde et alternativ til våben-entusiasterne, da de japanske love forhindrede alle privatpersoner i at eje skydevåben. Dette er også årsagen til, at softguns er så nøjagtige kopier af rigtige våben. Det samme kan siges om meget andet hardball-udstyr som for eksempel påklædningen, der består af realistiske eller ægte uniformer, og andet taktisk hardball-udstyr og hardball-tilbehør. Denne grad af realisme ser man eksempelvis ikke i paintball-verdenen.


Hardball bliver ofte sammenlignet med forskellige skydespil, da man kan få nogle af de samme våben, som folk kender fra skydespillene. I hardball er der oftest også en mission, der skal gennemføres. Vi oplever, at opsætningen og stylingen af våbnene og udstyret er lige så stor en del af hobbyen for hardball-spillerne som selve spillet. Man oplever på de fleste hardball-baner, at spillernes hardball-udstyr er stærkt inspireret af militære enheder eller specielle indsatsstyrker som SWAT. Deres opsætninger ligner soldaternes på en prik – helt ned til de mindste detaljer.

Er hardball lovligt?

Hardball til børn, forældretilladelse ref. til lovgivning.

Det er lovligt at spille hardball i Danmark. Og det er selvfølgelig lovligt at spille airsoft i Danmark. De to slags spil er identiske i mange lande, men i Danmark er der en lille forskel. Det kan du læse mere om i næste afsnit. Loven foreskriver, at man skal være mindst 18 år for at købe, eje og transportere softguns i Danmark. Det er dog lovligt at spille hardball på de fleste baner, når man er fyldt 16 år, hvis man har sine forældres skriftlige fuldmagt. Hardball-våbnet skal dog stadig transporteres frem og tilbage fra banen af en voksen.


Under transport skal våbnet være forsvarligt pakket ned i en taske, kuffert eller i den originale emballage. Våbnet må ikke være ladt. Det vil sige, at der ikke må være kugler eller magasin i dit hardball-våben. Kugler og magasiner kan du i øvrigt også finde i vores hardball-butik. 
Ved Airsoft Challenge er der ingen aldersgrænse. Det vil sige, at alle medlemmer af skytteforeninger, der tilbyder sportsskydningen Airsoft Challenge, må lovmæssigt skyde med softguns, men her gælder det stadig, at man skal være mindst 18 år for at købe, eje og transportere softguns.
Har du yderligere spørgsmål til lovgivningen vedrørende hardball-våben, så kontakt endelig vores kundeservice. Du finder vores kontaktinformationer i sidste afsnit her på siden.

Hardball vs. Airsoft

I Danmark er hardball og airsoft to forskellige ting. Hos DGI har man valgt at lave en ny sportsgren, der hedder Airsoft Challenge. Den går ud på, at man kan skyde til måls, som man kender det fra traditionel skydning. Man kan også skyde på handlebane, hvor man skal bevæge sig igennem en bane på tid og skyde på flere mål. Oftest skal man skyde i forskellige skydestillinger som liggende, siddende og stående. Normalt er der otte mål på en handlebane. Dette foregår i en godkendt skytteforening og med våbenuddannede instruktører. Hvis airsoft lyder som noget, der falder mere i din smag end hardball, så besøg vores airsoft-butik, og find din næste airsoftgun hos os.

 

Hardball vs. Paintball

I hardball er der ikke en farvemarkering ved træf, så det er op til den enkelte spiller at være opmærksom på, at han er ramt. Dette gør, at sporten anses for at være en udpræget gentlemansport. I paintball laves en tydelig farvemarkering ved træf, og derved kan spillerne se om mod- eller medspilleren er blevet ramt. Hardball-våben har en væsentlig længere rækkevidde og en langt bedre præcision end paintball-våben. Når man spiller hardball, er banerne typisk større og mere realistiske end i paintball, og de kan rumme over 100 spillere på banen. Dette ser man ikke i paintball og slet ikke i Danmark.

Hardball skiller sig også ud ved at blande mange flere hobbyelementer ind i sporten. Hardball-spillerne bruger mere tid på opsætning, tilpasning, plejning og styling af hardball-udstyr, og der findes også mange sociale elementer som for eksempel hardball-grupper på Facebook. Her fremviser spillerne deres hardball-udstyr og aftaler, hvilke spil de skal deltage i.
Paintball er meget spilorienteret, hvor hardball inkluderer en masse andre elementer ud over selve spillet.

Hvordan begynder man til hardball?

Hvis man ønsker at begynde til hardball eller i det hele taget gerne vil se, hvordan det foregår, anbefaler vi, at man kontakter en lokal hardball-bane. De kan informere om, hvornår og hvor man kan begynde hos dem. Kan man ikke selv finde baner i omegnen, må man endelig gerne kontakte os. Så hjælper vi med at finde frem til en bane. 


Når man skal ud at spille hardball første gang, er det vigtigt, at man har noget ordentligt sikkerhedsudstyr. Ifølge loven er det et krav, at ens hardball-maske dækker fra pande til hage samt ører. Man må aldrig gå på kompromis med sit sikkerhedsudstyr, og vi anbefaler, at man vælger at bruge pengene på en ordentlig hardball-maske. Kontakt eventuelt vores kundeservice for at få kyndig vejledning.


Herefter er det selvfølgelig vigtigt med et godt gevær. Vi anbefaler, at man bruger sine penge på at købe den rigtige riffel første gang, så man ikke senere skal skifte til noget bedre. Spar pengene på sigte, sidearm og alt det andet udstyr, og brug i første omgang pengene på dit hardball-våben. Har du styr på din maske og dit hardball-gevær, er du rigtig godt på vej. Resten er luksus.

Kommercielle hardball baner vs. hardball foreninger?

Kommercielle baner til hardball i Danmark er en forretning. Ofte finder man nogle af de flotteste hardball-baner her, men samtidig er de også de dyreste. Her køber du en billet for at komme og bruge banen og få en god oplevelse. De har normalt nogle meget dygtige spilleledere, som har til opgave at give dig en fantastisk oplevelse. Prisen ligger typisk på 50-150 kr. pr. spilgang.
Hardball-foreninger er normalt en gruppe af mennesker, der sammen driver en bane, og hvor medlemmerne af foreningen har til opgave at hjælpe med at drive banen. Disse baner er præget af frivilligt arbejde, hvilket betyder, at kvaliteten, der bliver leveret på banen, afhænger af folk, der har givet sig i kast med foreningsarbejdet. Folkene bag dette er oftest drevet af lysten til at holde sporten i live, men samtidig ønsker de også selv et sted, hvor de kan gå på banen med sporten.

Stor applaus til de folk, der tør give sig til foreningsarbejdet. Foreningsbanerne er bestemt et besøg værd, da der her hersker en helt bestemt ånd. Prisen ligger fra 40-80 kr. pr. spilgang, men du kan også tegne et månedligt medlemskab.

Hvordan begynder man til hardball?

Når først du er kommet ind i airsoft- eller hardball-universet, bliver du aldrig helt dig selv igen. Når først du er kommet ordentligt i gang, vil dit behov for ekstra spændende hardball-udstyr vokse. Hos Handelshuset Aulum kan vi heldigvis være med til at dække det behov. Du kan for eksempel se vores store udvalg af lommelygter og pandelamper, beklædning og seje våben som granater og granatkastere. I vores hardball-butik kan du altid opdatere dit udstyr, så du er helt med på det nyeste nye.

Kontakt Handelshuset Aulum

Hvis du har spørgsmål til hardball-våben, airsoft-våben, softguns, hardball-masker, baner, regler eller andet, kan du altid kontakte os hos Handelshuset Aulum. Det kan du gøre på telefon 97473178 eller på vores mail, som er support@handelshusetaulum.dk. Vi har nogle af de mest engagerede, passionerede, professionelle og fagligt dygtige medarbejdere i hele landet. Der står altid en medarbejder klar med gode råd, vejledning og svar på dine spørgsmål. 

Du bør selvfølgelig også surfe lidt rundt i vores webshop. Om du har lyst til at kalde den en softgun-butik, hardball-butik eller airsoft-butik, betyder ikke noget for os. Uanset hvilken sport du er til, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr.