Butikken har lukket Fredag grundet Stor Bededag - Vi har åben som normalt lørdag

Hardball

Vi har det største udvalg af Airsoft og Hardball våben og udstyr i Danmark

Kæmpe airsoft shop i Aulum med alt i udstyr og hardball våben

Handelshuset har en stor butik i Aulum, Midtjylland hvor alle vores hardball geværer, tilbehør, udstyr og reservedele er udstillet. Det betyder at du som kunde selvfølgelig er meget velkommen til at komme forbi og prøve lige netop det airsoft våben du vil købe! I vores airsoft shop får du også kyndig og rigtig god vejledning af vores kompetente medarbejdere som også spiller hardball/airsoft. Du vil altid være i gode og kyndige hænder hos os!

Der findes andre hardball butikker men kun hos os får du…

Hos os får du altid en fortrinlig service af vores kompetente medarbejdere. Om det er vores personale i butikken eller husets egne teknikkere til mere udfordrende spørgsmål! Du som kunde hos Handelshuset Aulum vil altid få de billigste hardball priser i Danmark! Vi forsøger altid at være Danmarks billigste hardball butik! Hvis du finder varen billigere et andet sted indenfor den danske grænse, så tilbyder vi Prismatch på varen og derved bliver den billigste airsoft butik! Dette gælder både ved at komme i butikken eller købe hardball/airsoft online!


{{amount}}

Handelshuset har de fedeste og bedste produkter indenfor alle kategorier!

Køb din næste airsoft gun hos os og du kan vælge imellem de bedste og fedeste mærker indenfor branchen. Vi fører hardball guns fra f.eks. G&P, G&G, Tippmann, Classic Army, Cybergun eller måske ASG! Vi har desuden alt i tilbehør så som hardball kugler, hardball batterier, hardball reservedele! Udover alt dette har vi også hardball pistoler enten  gas- eller co2 våben! Vi har selvfølgelig også hardball tøj og ikke mindst, næsten det vigtigste hardball tøj, så du kan gemme dig for dine venner i kampens hede.
Hvis du er mere til at være snigskytte har vi også en masse hardball snipere til billige priser! Samt alt i tilbehør til dem.

Airsoft eller Hardball - Hvorfor flere betegnelser?

Når man tager en søgning på det store internet finder man ofte forskellige ord for det samme produkt. Når man er ude på banen er det meget forskelligt hvad folk kalder sporten! Du vil nok endda få en masse markante holdninger til hvorfor det hedder airsoft, hardball eller måske endda softgun..
Hardball er nok det mest normale ord at benytte om de geværer, pistoler og tilbehør som Handelshuset Aulum sælger! Det er også det ord som der bliver benyttet i lovgivningen.. Hvis man kan sige det, så er Softgun det ”gamle” ord for hardball. Softguns kalder man ofte de billige skydere fra Kina og mange markedsvarer da de ikke skyder så hårdt. Men ordet findes stadig i dag og er det ord som folk der ikke kender til produkterne kalder det.
Airsoft som er det sidste ord er det internationale ord for Hardball. Det er det ord man bruger i hele verden og også det ord som flere og flere referer til når de snakker om hardball i Danmark.

 

Hvordan så med lovgivningen?

Alt hardball/airsoft/softguns er udenfor våbenlovgivningen. Det eneste krav der ligger er at man skal være 18 år gammel for at købe et våben. Du kan dog altid købe tilbehør, hardball kugler, tøj, hardball masker osv uden aldersgrænse. Lovgivningen i Danmark er skruet sammen sådan at man må købe våben som 18 årig, men med forældretilladelse må man spille på de godkendte baner som 16-årig.
Mange forældre har igennem tiden købt en pistol eller et gevær og barnet har skudt lidt ude i haven med beskyttelse.
Lovteksten kan findes ved at klikke her

Trustpilot