Outdoor

Stort udvalg i outdoorprodukter til gode priser

Handelshuset Aulum tilbyder outdoorprodukter af høj kvalitet i flere forskellige kategorier. I vores webshop finder du blandt mange andre ting båludstyr, knive, mad og kogegrej, soveposer og økser. Skal du proviantere frem mod en større udflugt ud i naturen, giver Handelshuset Aulum dig det største, bedste og ikke mindst billigste udvalg i outdoorprodukter til lejligheden.

 

Planlægger du en ferie i det fri? Skal du på lejrtur med en skoleklasse? Eller har du planer om at leve lidt på må og få i en periode? Uanset omstændighederne bør du helt sikkert benytte dig af det store udvalg i outdoorprodukter, som er til rådighed i vores webshop.

 

Handelshuset Aulum yder skandinavisk prismatch. Det vil sige, at vi modsvarer alle øvrige priser på markedet, såfremt en bestemt vare skulle forekomme billigere et andet sted. Derfor kan du altid forvente at få de billigste priser her hos os.

Hos Handelshuset Aulum bestræber vi os på at yde den bedst tænkelige service til vores kunder i alle afkroge af vores virke. Vi har derfor en klar vision og formodning om, at du får en god oplevelse med at handle outdoorprodukter i vores webshop.

 

Vi glæder os også til at hilse dig velkommen i Hanks kundeklub, som giver dig en lang række fordele i forbindelse med dine indkøb i vores webshop. Blandt flere andre ting optjener du rabat ved hver eneste køb, som du kan benytte dig af ved alle dine fremtidige handler i vores webshop.

Overblik over produkter i vores outdoorkategori

Handelshuset Aulum lader dig optimere og opgradere dit udstyr inden for en lang række outdoorprodukter. Står du over for at skulle proviantere frem mod en overlevelsestur eller en udflugt ud i det fri, er vores webshop et rigtig godt sted at indlede dine forberedelser. 

 

Vi har uden tvivl de varer, du søger. Det er blot at begive sig på opdagelse i vores underkategorier, som giver dig et komplet overblik over outdoorprodukter til alle slags formål.

Vi råder over outdoorprodukter i følgende kategorier:

 • Actionkameraer og tilbehør
 • Båludstyr
 • Energi
 • Gasbrændere og tilbehør
 • Kikkerter
 • Knive
 • Lightere
 • Lygter, lamper og pandelamper
 • Mad og kogegrej
 • Multitools
 • Personligt udstyr
 • Soveposer
 • Termokander og krus
 • Ure
 • Økser
 • Legetøj

 

Outdoorprodukterne egner sig til flere forskellige lejligheder, og du er helt sikkert dækket godt ind, hvis du vælger at benytte dig af vores store udvalg i webshoppen, når du skal forsyne dig frem mod din næste tur ud i den smukke, men til tider barske, natur.


{{amount}}

Rigeligt med fordele ved at handle hos Handelshuset Aulum

 

Handelshuset Aulum har mange års erfaring med e-handel, og i dag ligger halvdelen af forretningens salg på nettet. Her såvel som i de fysiske butikker er den gode service i højsædet.

 

For at benytte vores prismatch-service skal du gennemføre din ordre som normalt. Når du har placeret ordren, skal du sende os en mail på [email protected] eller udfylde formularen på hjemmesiden. Du sender os dernæst dit ordrenummer samt et link til den vare, du har fundet billigere et andet sted. Når prismatchet er godkendt, regulerer vi beløbet på din betaling.


Bemærk, at mailen skal sendes inden for halvanden time efter, ordren er afgivet, da vi ikke kan give prismatch på allerede pakkede og sendte ordre. Prismatchet er gældende i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

 

Ud over vores skandinaviske prismatch har vi også en god portion andre fordele til vores kunder. 

Handler du for eksempel for mere end 450 kroner i vores webshop, er der gratis fragt på outdoorprodukterne. Vores webshop er desuden e-mærket.

 

Bliver du medlem af vores kundeklub, Hanks kundeklub, optjener du automatisk fire procents bonus på alle dine køb i webshoppen. Du kan benytte din optjente bonus på dit næste køb i webshoppen. Dette gælder både her hos Handelshuset Aulum og ligeledes hos Armytags. Derudover får du tilsendt gode tilbud på SMS og mail samt andre specielle tilbud som et led i den gode service, vi ønsker at yde vores kunder.

 

God fornøjelse med at handle outdoorprodukter i vores webshop!