VIGTIGT - Nye åbningstider pr 1/6-2024 - Se dem her

Om os

Historien om Handelshuset Aulum 

Handelshuset Aulum blev stiftet i 1993 under navnet B.K. Fiskegrej. Bjarne Kristensen startede hjemme i privaten med at lave fiskegrej selv og sælge det rundt i det lokale. Dette var en sucess og lige så stille blev dette til en butik med fiskeudstyr og grej! I 1998 kunne firmaet ikke rummes hjemme i privaten og Bjarne købte den nuværende lokation for Handelshuset Aulum, Jernbanegade 7 i Aulum som tidligere var en SPAR-Købmand. Her startede Bjarne ud med at have fiskegrej, fiskeudstyr og ikke mindst et loppemarked i resten af butikken.. I år 2000 tog Bjarne en tur til Kina med en kollega og fik øjnene op for hardball/softguns/airsoft og købte et par containere her, det har vist sig at være en bragende sucess og er i dag vores hovedområde i virksomheden. Der har igennem tiden været mange forskellige artikler i butikken hvor legetøj og Diddl kan nævnes som store varegrupper. Omkring 2005-2006 fik virksomheden en webshop hvor hardball delen kunne sælges online! I begyndelsen var dette ikke kæmpe stort, men som tiden gik og internettet blev mere populært steg omsætningen på hjemmesiden også. I dag kan vi brøste os med at halvdelen af vores salg ligger på internettet! 

 

Bjarne solgte Handelshuset Aulum til sit barnebarn Kenneth Storm Jessen d. 1/1-2017 som ejer virksomheden i dag! Kenneth har været med igennem mange år og er lige så stille steget i graderne til at blive butikschef i 2016. 

 

Facts om Handelshuset Aulum

Vi har i butikken et udvalg på mere end 5200 varenumre indenfor airsoft, hardball, softguns & luftgeværer + tilbehør til luftgeværer. Det er et kæmpe udvalg af alt hvad man næsten kan ønske sig indenfor hardball og luftgeværer

Vi har i butikken derfor ca. 400 pistoler og geværer totalt set - Alle forskellige, så der er lidt for enhver smag. 

Handelshuset Aulums vision/mål

Hos Handelshuset Aulum bestræber vi os altid på at kunne yde den bedst mulige service til vores kunder. Vi har kompetente medarbejdere ansat både i butikken og i vores serviceafdeling som kan hjælpe netop kunden med det der vil være brug for. De fleste af vore medarbejdere er aktive i sporten og er ihærdige plastickrigere! 

Vi ønsker at kunderne får en rigtig god oplevelse ved at handle ved os og vil gøre det igen ved næste køb. Dette gør vi ved at yde god service og rådgivning i butikken. Hvis man bor langt væk eller ikke kan komme i butikken arbejder vi altid på at gøre vores webshop mere overskuelig og brugervenling for at sikre dig den bedst mulige oplevelse hos Handelshuset Aulum. Vi håber at kunderne vælger os, men hvis prisen presser at man vælger Handelshuset yder vi Prismatch overfor de andre butikker i Danmark, så hvis produktet findes billigere andetsteds i Danmark så matcher vi prisen! 

Vi bestræber os altid på at være Danmarks største, bedste og mest komplette hardball butik i Danmark! 

Handelshuset Aulum i pressen:

Webartikel om overtagelsen 2016: 
https://aoh.dk/artikel/barnebarn-overtager-handelshuset

 

TV Midt/Vest: 
https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/25-12-2016/1930/barnebarn-overtager-bedstefars-forretning?autoplay=1

 

Handelshuset Aulums medlemskaber

Handelshuset Aulum er medlem af Dansk Erhverv hvilket er en fordel for dig som kunde.
Dansk Erhverv er en af de største spillere på markedet indenfor interessevaretagelse for danske virksomheder.
Vi er medlem af Dansk Erhverv for at blive inspireret og udfordret på vores forretningen til både vores og din interesse. Dansk Erhvervs konferencer og seminarer sikrer at vi hele tiden er up-to-date med den gældende lovgivning og udviklingen med internettet og internethandel, således du altid vil få den bedste oplevelse på vores shop.

 

Handelshuset Aulum er blevet godkendt til Webshop Mærket, hvilket er en ordning der er med til at sikre dig som kunde. Webshopmærket gennemgår de hjemmesider der ønsker optagelse for at se om webshoppen overholder gældende regler. Hvis den gør dette og webshoppen er blevet godkendt yder Webshopmærket op til 1000 DKK i garanti, hvis noget skulle gå skævt ved handlen. Du kan læse meget mere om Webshop Mærket på deres hjemmeside - http://www.webshop-maerket.dk/

 

 

 

Teksten er rettet d. 13/2-2020 samt 19/1-2021