Handelshuset Aulum støtter:


Hos Handelshuset Aulum ønsker vi at støtte forskellige projekter, sportsforeninger for at udbrede vores brand samt hjælpe hvor vi kan. Vi har forskellige projekter samt foreninger vi har valgt at støtte for at udvide Netværk .

 

 

Sportsklubber:

Herning-Ikast Håndbold

Handelshuset Aulum har igennem nogle år sponsoret Herning-Ikast Håndbold. Det betyder Handelshuset Aulum har billetter til kampene, er kampsponsor samt har haft det professionelle håndbold hold ude på vores airsoft bane Battleground Airsoft til et firmaarrangement med fokus på Teambuilding. 

 

HC Midtjylland

Handelshuset Aulum er stolt sponsor i HC Midtjylland. Vi elsker at støtte op om god sport, hvor HCM sponsoratet passer ganske glimrende ind i vores ideer! 

HCM kommer en tur på Battleground Airsoft til teambuilding, hvor spillerne udfordrer hinanden med skydning og håneretten. 

J. Laugesen #74

Handelshuset aulum støtter Jeppe, som kører mini-RR racing, som er scooter race. 

Jeppe ønsker at udvikle sin kørsel ved at køre flere løb i udlandet, hvilket bliver ekstremt spændende at følge. 

 

Projekter/Forening:

Handelshuset Aulum støtter lokalsamfundet og har givet et bidrag til den årlige tilbagevendende begivenhed i Aulum - Rock i Aulum Lystanlæg

​​​​​

Handelshuset Aulum støtter det danske projekt Danstar, som er en gruppe studerende fra DTU der ønsker at deltage i Spaceport America Cup i 2019, hvor man skal bygge en raket som skal flyve 9 km op i luften.
Handelshuset Aulum har sponsoreret 2 stk Dye 1,5 L tryktanke til projektet

Handelshuset Aulum søtter Miljøvenlig Pakning. 

Dette betyder for os at vi forsøger at benytte papkasser som vi selv har modtaget med varer til at sende ud til kunder i. Det betyder også at vi genbruger al pakkemateriale og benytter det i pakning af egne varer til kunder - Herunder aviser osv.