Handelshuset Aulum støtter:

Hos Handelshuset Aulum ønsker vi at støtte forskellige projekter, sportsforeninger, hold og airsoftbaner i Danmark for at udbrede kendskabet af Handelshuset Aulum samt sporten der er tilknyttet Airsoft/Hardball. Dette gøres via sponsorater til forening, støtte til lokale projekter samt billige produkter til danske airsoft baner! 

 

AirsoftBaner:

Hos Handelshuset Aulum støtter vi forskellige airsoftbaner i Danmark via gode priser på udstyr og sparring i forhold til udlejning osv. Vi er stolte af at være leverandør af produkter til følgende Airsoftbaner i Danmark.

Battleground Airsoft
Holstebro Airsoft Forening
AmmoGround Airsoft
Syddjurs Hardball Forening
Badboys Airsoft

Airsoft hold:

Her hos os ønsker vi at hjælpe og opbygge et mere professionelt airsoft miljø i Danmark. Vi støtter airsoft hold, sådan produkter osv kan blive testet.

Hunters

Handelshuset Aulum har lavet et samarbejde med det jyske airsoft-hold Hunters som er bestående af 6 medlemmer som spiller rundt omkring i landet. Holdet har eksisteret i nogle år under lidt forskellige navne og findes især i Midtjylland på Søby Airsoft Bane.

Holdet vil komme til at skyde i en lækker Pentagon Tactical Uniform fra Handelshuset Aulum. Derudover vil de prøve lidt nye produkter af og derved hjælpe med information til hjemmesiden via anmeldelser. 

Sportsklubber:

FCM Håndbold

Handelshuset Aulum har lavet et samarbejde med Danmarks bedste kvindlige håndbold hold, FC Midtjylland Håndbold. Engagementet i FCM Håndbold giver mulighed for konkurrencer og støtter Danmarks bedste håndbold hold. 

 

FC Midtjylland

Handelshuset Aulum støtter også et af Danmarks bedste fodbold hold, nemlig hele Midtjyllands hold FC Midtjylland. Engagementet giver mulighed for konkurrencer og støtte til holdet. 

 

Projekter/Forening:

Gaming.dk CUP:

Handelshuset Aulum er Guld Sponsor for Gaming.dks Counter Strike 2017 Cup. 

 

 

Handelshuset Aulum støtter lokalsamfundet og har givet et bidrag til den årlige tilbagevendende begivenhed i Aulum - Rock i Aulum Lystanlæg