Information

Velkommen til Informationer omkring den danske afdeling af G&G Armament World Cup 2019. Vi her hos Handelshuset Aulum har på IWA 2018 fået en aftale i hus med en af vores største leverandører, nemlig G&G Armament om eksklusivt at kunne afholde den danske afdeling af deres kæmpe turnering G&G Armament World Cup 2019. Dette vil være en af de største Airsoft Events i Danmark nogensinde med måske den største præmie for en turnering i Danmark. 
Vinderne af den danske afdeling kommer nemlig til at repræsentere Danmark ved World Cuppen I Taipei, Taiwan i Juni 2019! 


Billeterne til de forskellige events kan findes lige her!

 

Hvad går det ud på? 

Hele konceptet for denne danske afdeling af G&G World Cup 2019 er at man som hold af 2 mand/kvinder, skal skyde på G&G's 5x5 Skydemålsystem hvor begge skytters tider lægges sammen. Det hold der får den bedste tid overhovedet vinder den danske turnering og kan derefter kaldes sig Danmarks Bedste Airsoftskytter målt på præcision og hurtighed. Vi kommer til at komme rundt på udvalgte danske Airsoftbaner med vores konkurrence hvor der vil være mulighed for at deltage én gang totalt pr person. Alle hold vil få 3 forsøg til at klare det allerbedst. 
Når turneringen har været ved sidste sted vil vi også have fundet vores Danske Mestre i Airsoft Målskydning på tid. 
 

Hvad med Præmier?

Som beskrevet ovenfor vil det hold som får den bedste tid overall også blive kåret til at være Danske Mestre i Airsoft Målskydning og vinde en tur til Taipei, Taiwan, hvor G&G i Juni 2019 afholder deres Verdensmesterskab (World Cup). Her vil 2-mands holdet repræsentere den danske ære om at blive verdens bedste. 

2. og 3. Pladsen vil også modtage præmier. Disse vil blive annonceret senere. 

 

Sidst men ikke mindst vil der være præmie til det hold der vinder på hver bane. Disse præmier vil også blive annonceret senere

 

Koster det noget?

Vi ønsker at lave den bedst mulige turnering i samarbejde med nogle af de fedeste Airsoft Baner i Danmark. Der er et mesterskab på spil samt der bliver nogle fede præmier. Derfor vil det koste 50 DKK pr hold at deltage i Turneringen og derved få muligheden for at komme til at blive Danmarksmeste samt repræsentere Danmark i Taiwan næste år. 

 

G&G World Cup 2019 turneringen:

De danske meste skal som beskrevet tidligere en tur til Taipei, Taiwan hvor der skal dystes om den danske ære og verdensmesterskabet og ikke mindst en pengepræmie på 10.000 USD. 

I Taiwan vil der være mulighed for noget træningen inden selve konkurrencen starter. 
Men selve Turneringen i Taiwan består af 4 forskellige Stages:

 

  • Stage 1: 5x5 - Man skal skyde på tid på G&G 5x5 MET system, som også man har gjort i Danmark. Her får man 50 kugler til rådighed og der vil være en distance på 8 meter. Hvert holdmedlems tid vil blive lagt sammen til en samlet tid. 
  • Stage 2: Humvee Sniper - Her skal man lege Sniper og Spotter. Spotteren skal skyde på et 3x3 G&G M.E.T system hvor sniperen står bagpå Humvee'en og skal skyde på en 2x3 G&G M.E.T system
  • Stage 3: Search & Destroy - Man skal som hold igennem en S&D bane med gevær og 50 skud pr mand. Det skal gøres hurtigst muligt. 
  • Stage 4: CQB - Den endelige test. En hel CQB bane hvor man som hold skal arbejde bedst mulig sammen og skyde de mål der lyser op. 


G&G har lavet en hammer god guide til netop dette. Den kan findes hvis man hopper ind på deres World Cup hjemmeside

 

Præmier i Taiwan 2019:

G&G går meget op i deres World Cup, hvilket også kan ses på hele opsætningen og præmiesummen der er mulighed for at vinde i Juni 2019. Den samlede præmiesum er på hele 21.000 USD (Ca 128.000 DKK)

  • Hovedpræmien:  10.000 USD (Ca. 60.000 DKK)
  • 2. Pladsen: 5000 USD (Ca. 30.000 DKK)
  • 3. Pladsen: 2000 USD (Ca. 12.000 DKK)
  • Runde/Stage Vindere: 1000 USD (Ca. 6000 DKK)
  • Special Præmie: GMG-42 - Gives til den person der færdiggør 5x5 på under 18 sekunder

 

Bemærk: Alle Præmierne er holdbaserede