Returportal

 

Ønsker du at ombytte en vare, få pengene retur for en ordre eller sende noget ind til reklamation, så er du kommet til den helt rigtige side her! Her finder du nemlig vores returportal, som håndterer denne del. 
Returportalen virker "kun" hvis du har lavet en ordre online på vores shop. Hvis du har købt noget i butikken som f.eks. skal til reparation eller opgraderes, så kontakt os endelig på mail for en løsning på label til dette. 

365 dages returret:

Vi har hos Handelshuset Aulum 365 dages returret på varer som stadig er ubrugt og i original emballage. De første 14 dage kan du refundere og få dine penge retur. Fra 14-365 dage får du udstedt et gavekort på beløbet. 
Hvis du dog vælger at få et gavekort indenfor de første 14 dage, så er returneringen gratis og gavekortet er derfor på det fulde beløb. Normalt koster returfragten 49,- 

Vi har nogle få men ret vigtige ting du skal være obs på ift returnering:

  • Vi har 365 dages returret, hvis varen ikke har været pakket og og benyttet. De første 14 dage kan du få refunderet din ordre og få pengene retur. Fra 14-365 dage kan du få et gavekort på beløbet som returneringen dækker

  • Returnering koster 49 DKK og modregnes din returnering - Hvis du vælger at få et gavekort indenfor de første 14 dages returret, så modregner vi ikke fragten (Du får altså det fulde beløb som et gavekort)

  • Vi benytter GLS, så du skal selv aflevere din pakke hos en GLS pakkeshop
  • Når retursedlen er udfyldt skal denne printes sammen med returlabel på en printer