Handelshuset Aulums medarbejdere:

Ønsker du at vide hvem der står bag Handelshuset Aulum og få et bedre kendskab til dem, så er du kommet det helt rigtige sted hen.. Handelshuset Aulum/Grejstore består af 4 medarbejdere som har en del erfaring tilsammen indenfor Airsoft og outdoor. 

 

Kenneth Storm Jessen

Titel: Ejer af Handelshuset Aulum

Beskrivelse:
Kenneth overtog Handelshuset Aulum fra sin bedstefar Bjarne d. 1/1-17. Kenneth har dog været en del af medarbejderstaben igennem en del år, med et afbræk på 3 år. Kenneth spiller en smule airsoft når tiden tillader det, ellers er han virksomhedens CEO og læser Jura på Aarhus Universitet på deltid. 

Følg Kenneth her

Tom Jørgensen

Titel: Teknik-geni
Beskrivelse:
Tom har arbejdet hos Handelshuset igennem snart 5 år. Han har igennem snart mange år været inkarneret airsofter/hardballer og må især kendes som en sniper når han er ude på banen. Tom bliver af mange betegnet som en af Danmarks bedste mekanikkere/teknikkere! Han har et kæmpe flair for at reparere og ikke mindst tune airsoft geværer, pistoler og snipere. Så hvis du skal have lavet en opgradering eller et råd om reparation af dit nuværende gevær, så er det Tom der er manden at høre efter. 

Følg Tom her:

Kristian "Don" Ørsø Nibe

Titel: Butiksmedarbejder
Beskrivelse:

Kristian "Don" Ørsø Nibe er Handelshuset Aulums multi-arbejder. Kristian er inkarneret Airsofter og spiller på holdet Hunters 31I73! Don har været ansat hos Handelshuset Aulum en del år og kender derfor virksomheden og produkterne utrolig godt. Hans viden er ikke kun i airsoft afdelingen men også i både outdoor og fiskeriafdelingen hvor han må være flokkens ekspert!

Følg Kristian her:

Ole Hørup

Titel: Teknikker & Salg
Beskrivelse:

Ole Hørup er den nyeste tilføjelse i Handelshuset. Ole har spillet airsoft igennem snart mange år. Han er helt skarp på alt hvad der har med HPA at gøre. Du finder ikke en bedre til HPA end Ole. Ole har desuden masser af erfaring indenfor det meste airsoft både pistoler, AEG osv! Ole er altid klar til at hjælpe dig med netop det du mangler! 

Følg Ole her: