Grundet sygdom og en medarbejder på ferie er vi desværre meget presset i butikken med ordre, telefonsupport samt besvarelse af e-mails. Derfor håber vi på tålmodighed, men du er ikke glemt. I næste uge er vi tilbage igen 

Handelshuset Aulums medarbejdere:

Ønsker du at vide hvem der står bag Handelshuset Aulum og få et bedre kendskab til dem, så er du kommet det helt rigtige sted hen.. Handelshuset Aulum/Outdoorstore/Armytags/Battleground Airsoft består af 4 medarbejdere som har en del erfaring tilsammen indenfor Airsoft og outdoor. 

 

Kenneth Storm Jessen

Titel: Ejer af Handelshuset Aulum (General)

Beskrivelse:

Kenneth er virksomhedens General og overtog rangen efter sin bedstefar Bjarne d. 1/1-17 ved at købe virksomheden. Kenneth har tidligere været en del af delingen igennem mange år, samt stiftet erfaring som destinationschef for Bravo Tours i både Europa, Afrika og Latinarmerika. Kenneth er butikkens forretningsmand og står for den daglige ledelse, derudover ligger han slagplaner for både indkøb, fremtidige operationer og butikkens overordnede vision. Selvom han har erfaring fra meget af verden, så er han stadig så meget vestjyde at han altid er klar på en god handel. 

Fang Kenneth her

Kristian "Don" Ørsø Nibe

Titel: Butiksmedarbejder / Baneboss (Bane-Løjtenant)
Beskrivelse:

Kristian "Don" Ørsø Nibe er Handelshuset Aulums mand på jorden. Han er inkarneret Airsofter og har været en del af sporten i utallige år som Baneleder hos Thyholm Hardball Forening og nu hos Battleground Airsoft! Don har været ansat hos Handelshuset Aulum en del år og og har derfor en unik tilgang og viden til både branchen og produkterne. Når Don ikke slænger plastikkugler afsted beskæftiger han sig meget med korte og lange ture i det fri, uanset årstiden. Lige netop derfor er han butikkens outdoor ekspert, og den helt rigtige mand at spørge om lige præcis det grej du skal have med ud i naturen!

Fang Kristian her:

Nikolaj "Fugl" Vedel-Nielsen

Titel: Teknikker & Salg  (Butik/IT-Løjtenant)
Beskrivelse:

"Fugl" er butikkens teknikker og den rette mand at snakke med hvis du skal have opgraderet dine våben, eller bare vil nørde lidt ekstra. Han har en god erfaring fra branchen og har gjort sig som spilleder i mange år, både hos Syddjurs Hardball Forening samt vores egen bane Battleground Airsoft. Fugl bruger hans tekniske viden, samt en enorm mængde kritik, til at sørge for at butikken altid har et godt udvalg i alt fra våben, opgraderingsdele og grej på hylderne. Med en stor interesse inden for opsætning af grej og våben er han den helt rigtige at snakke med om dit næste setup! 

Fang Fugl her: