VIGTIGT - Nye åbningstider pr 1/6-2024 - Se dem her

Handelshuset Aulum Skandinavisk Prismatch

Hos Handelshuset Aulum bestræber vi os altid på at være din absolutte favorit til køb af airsoft, luftvåben og Outdoor i Danmark! Derfor vil vi også gerne yde den allerbedste service og ikke mindst være med på priserne på de produkter du netop står og mangler!

 

Derfor ønsker vi at gøre alt hvad vi kan for at du vælger os som din leverandør af airsoft, luftvåben og outdoor! Derfor har vi tidligere indført et Prismatch, som betyder at hvis du finder varen hos en anden butik/webshop i Danmark så matcher vi prisen og sælger den til samme pris til dig.


Vi har dog valgt at opgradere vores prismatch en smule sådan den gælder for hele Skandinavien (Norge, Sverige, Finland og Danmark). Betingelserne er ikke så meget anerledes, dog er det den samlede pris der matches på - Altså skal det være med moms, fragt, gebyrer osv!
Altså betyder det at hvis en vare i Sverige koster 1500 SEK + 150 SEK i fragt så lægges de to sammen 1650 SEK = Ca. 1188 DKK.
Hvis denne vare koster 1199 + 40 DKK i fragt hos Handelshuset Aulum, så fratrækkes 51 DKK fra din ordre

Hvordan benyttes Handelshuset Prismatch:

For at benytte Handelshusets Prismatch skal du gennemføre din ordre som normalt. Når du har placeret ordren skal du sende os en mail på support@handelshusetaulum.dk eller klikke på følgende kontakt formular. Du sender os her dit ordrenummer samt et link til den vare du har fundet som er billigere det andet sted, sådan vi kan tjekke efter. Det er meget vigtigt du sender linket direkte til produktet!
Bemærk at denne e-mail skal sendes indenfor halvanden time efter ordren er afgivet da vi ikke kan give prismatch på allerede pakkede og sendte ordre.

Når prismatchet er godkendt så regulerer vi beløbet ned på din betaling, sådan vi ikke trækker det fulde beløb.

Betingelser:

  • Varen skal være præcis den samme
  • Varen skal være på lager og mulig at bestille
  • Prismatch gælder kun danske butikker/webshops og Skandinaviske (Norske, Svenske og Finske) webshops. 
  • Prismatch gælder kun hvis der sammen med en webshop er en fysisk butik
  • Prismatch gælder ikke hvis der køres annoncer, ophørsudsalg eller restpartier
  • Udenfor Danmarks grænser gældet Prismatch kun ved ordrer via webshop - hvor ordren sendes til dig. 
  • Der kan opstå enkelte situationer hvor en kostpris på en vare er steget voldsomt indenfor kort tid pga f.eks. kurssvingninger, hvor den gamle shop sælger til den gamle pris. Ved sådanne tilfælde gælder Prismatch ikke.