Ønsker du dig et våben vi ikke har?

Har du kig på et airsoftvåben du bare synes er vildt fedt? Men den findes ikke i vores sortiment? 

 

Det har vi råd imod! Du kan nemlig godt smide os en mail på support@handelshusetaulum.dk hvor du laver en forespørgsel omkring netop det våben du godt kunne tænke dig - Så vil vi forsøge med vores netværk indenfor Airsoft i hele verden at finde ud af om vi kan lave en specialbestilling til dig på netop dette våben. 

 

Vi har igennem mere end 20 år handlet med Airsoft, hvilket også har givet os et kæmpe netværk med forskellige fabrikker, brands og resellers rundt i hele verden! Derfor har vi ofte også muligheder for at få specielle våben hjem som normalt ikke er i vores sortiment også til en overkommelig pris og indenfor et par uger ofte, hvis du kan vente så længe. 

 

Vi arbejder primært med at kunne specialbestille airsoft AEG (elgeværer), pistoler, shotguns og snipere, da der ofte skal lidt værdi på før det kan betale sig for dig som kunde at benytte denne service. 

 

Efter du har skrevet til os undersøger vi og vender tilbage med en pris og et overslag over fragttiden (Denne kan variere). Herefter betaler du beløbet til os via vores webshop, men vi trækker ikke pengene på din konto, de står bare reserveret, indtil varen ankommer til os - Pengene bliver først trukket når vi afsender til dig. 

 

Når man handler på denne måde er der ingen fortrydelsesret, men hvis det alligevel skulle ske tager vi et gebyr på 30% af varens pris, som ikke bliver tilbageført. 

 

Send os en mail i dag og lad os hjælpe dig med at finde et nyt airsoft våben til samlingen